For kommende vintersesong utvides TUI starter syv nye flyruter til Scandinavian Mountains Airport kommende vintersesong. Det blir reisearrangørens første satsing på innenlandsflyvninger til Skandinaviske fjelldestinasjoner. Det betyr at SkiStars destinasjoner blir mer tilgjengelig og enda lettere å nå for flere gjester denne vinteren.

Scandinavian Mountains Airport - Sälen - Sverige - SkiStar
SkiStar er en av de 33 deleierne i Scandinavian Mountains Airport. Flyplassen mellom Sälen i Sverige og Trysil i Norge ble åpnet i desember 2019. (Foto: Ola Matsson/SkiStar)

Da Scandinavian Mountains Airport Sälen–Trysil ble åpnet i desember 2019 var det 20 år siden den forrige flyplassåpningen i Sverige. Et unik regional satsing med kun 10–25 minutters transfer til SkiStars skiområder i Sälen, og bare 40 minutter til Norges største skianlegg, SkiStar Trysil.

– For kommende vinter ser vi en stor etterspørsel etter ferie i Skandinaviske fjell og på SkiStars destinasjoner. Det betyr at det kommer til å bli et stort trykk på de ulike reiseveiene til fjellet. Mange kjører bil, buss eller tog til våre destinasjoner i Sälen og Trysil. Nå som TUI gjør det mulig for flere å ta flyet til Scandinavian Mountains Airport, vil det forenkle reiseveien og korte ned reisetiden for mange av gjestene våre og de kan la bilen stå, sier Mathias Lindström, kommersiell direktør i SkiStar AB.

De nye flyrutene vil ha avganger på torsdager og søndager fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Norrköping, Ängelholm og København fra desember til mars.

Flytrafikken klimakompenseres, og i samsvar med gjeldende retningslinjer og anbefalinger for flytrafikk har TUI gjort nødvendige tiltak for å gjøre det så trygt og sikkert som mulig å ta flyet til Scandinavian Mountains Airport.

Les også: TUI: Sju nya flyglinjer till Sälen-Trysil

Flere saker om Scandinavian Mountans Airport finner du HER

Kommentarer