Maldivene er et slaraffenland av 5-stjerners luksus resorts i Det Indiske Hav. Over 100 overdådige resorts dekker Maldivenes atoller som hver har sin egen lille øy.

Poolen ved Grand Park Kodhipparu, Maldives (bildekilder: parkhotelgroup.com/unitedspiritnordic.com

Familien inntar paradis

Det finnes overnattingsmuligheter i flere prisklasser som gjør Maldivene attraktivt for Nordens turister som er garantert stabile, tropiske temperaturer på omkring 28-30 grader året rundt.

I dag er Maldivene dypt avhengig av turisme som er den viktigste inntektskilden etterfulgt av fiske. 28 prosent av Maldivenes totale inntekter kommer fra turisme. Derfor er familiene en viktig ressurs å tiltrekke seg, og beholde, som et segment.

Grand Park Kodhipparu, Maldives sett fra luften (bildekilder: parkhotelgroup.com/usn)

Én time fra flyplassen til villaen

Et av Maldivenes luksuriøse og familievennlige resorts dukket opp i 2017: Grand Park Kodhipparu, Maldives. Dette konseptet med én-øy-et-resort ligger kun 20 min. med speedbåt fra Male internasjonale flyplass på Nord Male Atoll.

På max én time fra man går av flyet på flyplassen, kan man åpne døren inn til sin private villa og starte ferien.

Den gunstige tidshorisonten og superenkle transfer gjør Grand Park Kodhipparu, Maldives til et opplagt familieresort. Ingen unødvendig ventetid, og ingen utålmodige barn.

Resortet byr på et alt-i-ett konsept med fremragende barnefasiliteter; utendørs og innendørs lekeplass til familiens minste hvor det vennlige personalet lærer barna morsomme nye ting.

Maldivene er ikke lenger synonymt med bryllupsreiser og romantiske ferier for par. Det lille øyriket har blitt familiens feriedestinasjon.(bildekilder: parkhotelgroup.com/unitedspiritnordic.com

De større barna kan snorkle i det frodige korallrevet som omgir øya. Mange vannsportsaktiviteter kan underholde familien eller holde formen vedlike mens man har det gøy.

Det finnes muligheter for å paraseile, ro i kajakk, stå på jetski eller paddle board, og man kan lære å dykke med sertifiserte dykkeinstruktører.

Barn bor gratis

Akkurat nå tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives å innlosjere opp til to barn i samme villa, helt gratis. Tilbudet gir mulighet for å ta med to barn under 9 år eller et barn over 9 og under 12 år, og samtidig få tur-retur transfer for barna.

Reiseperioden gjelder fra 01. mai til 30. september 2019.

Les mer om Grand Park Kodhipparu, Maldives HERLes også omtale på TripAdvisor HER

Maldivene sine turistnettsider finner du  HER og HER – Flere saker om Maldivene finner du HER

Kommentarer