Las Vegas er blitt lettere tilgjengelig enn tidligere takket være Norwegians direkteflyvninger til den amerikanske turistmetropolen. Men nysgjerrige nordmenn kan allerede nå ta en virtuell rundtur i underholdningshovedstaden. Las Vegas har lansert en gratis app som ved hjelp av VR-teknologi guider deg til de 24 fremste attraksjonene og severdighetene. Appen fungerer så klart fint uten hjelpemidler, men opplevelsen blir mer spektakulær hvis du bruker VR-briller, som for eksempel Google Cardboard.

Artikkel fortsetter under bildene (klikk for å se bilden i full størrelse)

Virtuell virkelighet-applikasjoner er fremtiden innenfor ferieplanlegging, og for å tiltrekke seg både nye besøkende og folk som har vært på besøk før. Brukerne får en helt annen følelse av byn enn om de besøker for eksempel en vanlig nettside. I VR-appen får brukerne en følelse av hva Las Vegas har å tilby, og de får en første smakebit på noen av de fremste attraksjonene og ikonene i byn.

Las Vegas sin mobil app (vrtv.vegas)

Las Vegas sin mobil app (vrtv.vegas)

Via appen tas brukeren med på opplevelser som for eksempel en tur rundt racingbanen Las Vegas Motor Speedway, en helikoptertur over paradegaten The Strip, en dagsutflukt til nasjonalparken Red Rock Canyon, en tur med løypestreng over Fremont Street, en tur med gondol langs kanalene på The Venetian Hotel samt besøk i klassiske kasinoer.

Les også: Nord-Amerikas første sjokoladesmaking med utsikt

Las Vegas-interesserte som er svake for luksus, kan til og med ta en rundtur på Nobu Hotel i Caesars Palace eller bli med kokken Julian Serrano på en rundtur i restauranten Lago og på det klassiske hotellet Bellagio.

Les også: Norwegianpremiere på Oslo — Las Vegas (1. november 2016)

I tillegg er det faktisk mulig å prøvebesøke konsertene og forestillingene i Las Vegas’ uendelige utvalg av underholdningstilbud.Brukeren kan zoome inn og ut i appens filmer, og oppleve byen i 360 graders vinkel.

Appen finnes både til Iphone og Android HER 

Les mer om Las Vegas HER og HER 

Les flere nyheter om Las Vegas HER

Kommentarer