Snøen daler allerede ned på mange av skiresortene rundt omkring i verden. Det frister å rømme fra byen, og det begynner å bli vanskelig å ignorere de snødekte vinterfjellene.

De mest kjente skiresortene, som Chamonix, Verbier og St. Anton, blir stadig mer populære, men de stiger samtidig i pris, noe som gjør dem utilgjengelige for mange reisende. Hvorfor ikke utforske noe som er litt mer unikt og samtidig unngå både de største folkemengdene og de høyeste prisene? 

Andorra Park Hotel, Andorra

Andorra Park Hotel ligger midt i Pyreneene (bildekilde: hotels.com)

I hjertet av Andorra le Vella tilbyr dette luksushotellet det beste fra to verdener. Gjestene her kan benytte seg av fantastiske skifasiliteter i fjellene på dagtid, og kan slappe av på hotellets spa med full service eller i en av de to nydelige restaurantene på kveldstid.

Rommene på Andorra Park Hotell kan bestilles på Hotels.com fra 2093 kr per rom, per natt. For mer informasjon eller bestilling, gå til Hotels.com.*

Reindl’s Partenkirchner Hof, Garmisch-Partenkirchen, Tyskland

Reindl’s Partenkirchner Hof ligger i OL og vintersportbyen Garmisch-Partenkirchen syd for München (bildekilde: hotels.com)

Tyskland er nok mer kjent for bratwurst og Oktoberfest enn for vintersport. Men Garmisch – en av Tysklands beste skiresorter – har to flotte, adskilte skiområder, inkludert en isbre! Her er nok av plass til å vise frem triksene sine for de som er komfortable på ski og brett. Reindl’s Partenkirchner Hof er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fantastiske, tyske delen av Alpene. På dette lille, familiedrevne hotellet blir du møtt med sjarmerende gjestfrihet og et bredt utvalg av mat fra det bayerske kjøkkenet, før du kan ta turen ut i de flotte løypene.

Rommene på Reindl’s Partenkirchner Hof kan bestilles på Hotels.com fra 1336 kr per rom, per natt. For mer informasjon eller bestilling, gå til Hotels.com.*

Hôtel Alpina, Zinal, Sveits

Hôtel Alpina ligger i Zinal i den sydlige kantonen Valais – ikke langt fra matterhorn og grensen til Italia (bildekilde: hotels.com)

Denne billedskjønne resorten i Zinal det perfekte stedet for spenningssøkende skientusiaster som vil dyrke hobbyen sin i sitt eget, hemmelige paradis. Hôtel Alpina gir deg følelsen av å være på en familievennlig skihytte og ligger midt i resorten, kun ti minutter unna skiheisene. Hotellet har også en flott terrasse hvor du kan nyte synet av den Instagram-vennlige solnedgangen mellom fjellene.

Rommene på Hôtel Alpina kan bestilles på Hotels.com fra 1167 kr per rom, per natt. For mer informasjon eller bestilling, gå til Hotels.com.*  

Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel, Pyeongchang, Sør-Korea

Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel ligger i Pyeongchang, Sør-Korea (bildekilde: hotels.com)

Har du lyst å reise litt lenger av gårde på jakt etter den perfekte snøen? La deg inspirere av Vinter-OL 2018 og bestill en ferie i Pyeongchang i Sør-Korea. Med beliggenhet i selve skibakken kan gjestene her ta både på og av seg skiene rett utenfor døra. Gjestene på hotellet kan velge mellom 15 restauranter. Her serveres det både lekre koreanske retter laget med sesongens ingredienser og vestlige retter som biff og pasta. De som ferierer her har også tilgang til badstue, et spa med full service og en vannpark (mot et tillegg i prisen). Her ligger alt til rette for en ferie fullspekket med fart og spenning!

Rommene på Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel er tilgjengelige fra 1452 kr per rom, per natt. For mer informasjon eller bestilling, gå til Hotels.com.*

The Mountain Inn at Killington, Vermont, USA

The Mountain Inn at Killington ligger i Vermont på den amerikanske østkysten (bildekilde: hotels.com)

For de som har lyst å teste løypene i USA, finnes det ikke noe bedre sted en Vermont. The Mountain Inn at Killington er det perfekte stedet å ha som base. Herfra har du gratis skytteltransport til skiresorten. Hvis du har fått frosten i deg etter en lang dag med skikjøring, kan du slappe av i badstuen eller ta deg en dukkert i det oppvarmede utendørsbassenget, omgitt av snø.

Rommene på The Mountain Inn at Killington er tilgjengelige fra 1084 kr per rom, per natt. For mer informasjon eller bestilling, gå til Hotels.com.*

Ikke glem å bestille med Hotels.com Rewards, så sparer du penger på hoteller med en gang. Når du har samlet 10 netter, får du en bonusovernatting!

Kommentarer