Mens vi nyter det beste den nordiske sommeren har å by på, hvorfor ikke forlenge den varme årstiden og ta ferien til nye høyder? Ekspertene hos Hotels.com™ har delt noen av de mest spektakulære takterrassene på hoteller rundt om i verden. Enten du skal på høsttur eller vinterferie, her kan du nyte utsikten!

ME London, London

MELondon (Bildekilde: Hotels.com)

ME London ligger i hjertet av byen og kan by på en praktfull utsikt over Londons skyline. Radio Rooftop på ME London er en av den britiske hovedstadens mest berømte takterrasser, med flott utsikt over Themsen, fra Saint Paul’s Cathedral til Big Ben. Gå inn i sommerens siste dager, og start dagen med en frokost der utsikten over byen tar pusten fra deg.

Rom på ME London koster fra 2659 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Banyan Tree Bangkok, Bangkok

Ta en pause fra Bangkoks travle gater på takterrassen på Banyan Tree Bangkok, og nyt den slående vakre utsikten. Hotellet har både restaurant og bar på taket. Her er det uteservering, og Moon Bar står for forfriskninger.

Banyan Tree Bangkok (Bildekilde: Hotels.com)

Rom på Banyan Tree Bangkok koster fra 1623 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Four Seasons Hotel Mumbai, Mumbai

Der den tårner over byens skyline i 35. etasje og skuer ut over Arabiahavet, er AER, på taket av Four Seasons Hotel Mumbai, noe man ikke vil gå glipp av. Det er det perfekte stedet for å nyte en drink i solnedgangen.

Four Seasons Hotel Mumbai (Bildekilde: Hotels.com)

Rom på Four Seasons Hotel Mumbai koster fra 1358 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Hotel Fasano Rio de Janeiro, Rio de Janeiro

Hotel Fasano Rio de Janeiro ligger ved den berømte Ipanema-stranden og kan by på et slående vakkert bakteppe enten du vil sole deg eller nippe til drinker i solnedgangen.

Hotel Fasano Rio de Janeiro (Bildekilde: Hotels.com)

Hotellet er blitt kåret til et av verdens mest Instagram-vennlige av Hotels.com, og det er lett å se hvorfor — omgivelsene er som et postkort.

Rom på Hotel Fasano Rio de Janeiro koster fra 3925 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

The Setai Tel Aviv, Tel Aviv

Enten du vil utforske de gamle gatene, shoppingmulighetene eller Tel Avivs vibrerende natteliv, har du fra The Setai Tel Aviv vakker utsikt over Middelhavet. Med bassengområde og uteservering kan gjestene nyte den tilsynelatende endeløse horisonten i timevis.

The Setai TelAviv (Bildekilde: Hotels.com)

Rom på The Setai Tel Aviv koster fra 3830 per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer