Nå rettes oppmerksomheten mot Tel Aviv. Med et blomstrende uteliv, langstakte strender og utmerkede shoppingmuligheter, finnes det noe for alle. Her kommer noen tips om strendene i byen.

Tel Aviv`s strender er godt utstyrt med omkledningsrom, dusjer og toaletter. Tjenester som badevakt og turistpoliti er tilgjengelige under den offisielle badesesongen fra mai til oktober (goisrael.no)

Samtlige 13 strender i Tel Aviv er offentlige og gratis, og de byr på et bredt tilbud av opplevelser. Med en strandlinje på 14 kilometer og så godt som konstant fint vær, kommer det til å bli vanskelig å unngå stranden når du besøker Tel Aviv.

Spørsmålet er bare hvilken strand du skal velge; Hilton Beach ble nylig utnevnt til årets beste HBTQ-strand. Et annet alternativ er Gordon Beach, som er en av Tel Avivs mest populære strender.

Les også: Hilton Beach i Tel Aviv er kåret til verdens bedste gay-strand (april 2019)

Er du på jakt etter en mer avslappet strand dit lokalbefolkningen går, så er Geula Beach å anbefale.

Syklist på strandpromenaden (bildekilde: goisrael.no)

Det finnes bra med barer og restauranter i direkte tilknytning til strendene; besøk gjerne Kitchen Market som ligger i Tel Avivs havn eller Manta Ray på Alma Beach.

Den milelange stranden tilbyr ikke bare avkobling; her finnes det også muligheter for å øke tempoet med et beach-treningspass, med noen av alle de profesjonelle treningscoachene som er i virksomhet i dette området.

Flere nyheter om Tel Aviv og Israel finner du HER og HER

Kommentarer