Jordan blir for første gang vertskap  når The Adventure Travel Trade Association setter støtte og fordeler fra bæredyktige adventure-markeder på dagsorden. Det skjer på våren 2017, og fokus er på adventure, mennesker, miljø og økonomisk gevinst.  – Vi er beæret og begeistret for å avholde denne betydningsfulle begivenheten her i Jordan, hvor det er mange betagende adventure områder, sier Lina Annab som er  minister for Tourism and Antiquities, samt formann for JTB.

Jordan Tourism Board er begeistret for at The Adventure Travel Association avholder sitt regionale Adventure NEXT Near East (ANNE) konferanse i Jordan til våren 2017. Formålet med begivenheten er å skape nettverk mellom destinasjonene, reisearrangører, reiseagenter, innkvarteringer, servicepartnere og verdensomspennende mediepartnere. Det vil være globale og regionale nyheter, research, begivenheter, networking og kurs.

Første gang i regionen

ATTA blir den første konferanse av sitt slag i Mellomøsten, hvor historier om reiser og eventyr går tusen år tilbake. Det passer særlig godt å avholde konferansen i Jordan fordi naturen og samfunnsstrukturen her er ytterst variert, og fordi det er en god blanding mellom det antikke og det moderne.

Et land for eventyrer

ATTA-konferansen har hovedfokus på adventure, og det vil bli avholdt medie-networking for adventure-skribenter, bloggere, fotografer og redaktører, som deler de seneste adventure-tendenser på verdensmarkedet.

Adventure-turisme er et spirende segment i turismebransjen både i Jordan og i resten av verden. I Jordan er det i løpet av det seneste året skjedd vesentlige forandringer innenfor denne nisje, som ‘The Jordan Trail’, som utfordrer noen av klodens beste vandreruter.

Konferansen sammenfaller med ferdiggjørelsen av nettopp denne vandreruten, som strekker seg over 650 km, og går igjennom 52 landsbyer. Ruten, som er spekket med sightseeing, bidrar også med inntekt og bæredyktighet til landsbyenes lokalsamfunn.

Les mer om ATTA HER og om JTB HER

Relaterte saker:

Les flere nyheter om Jordan HER 

 

Kommentarer