Et nytt lavprishotell for unge, urbane reisende ble nylig åpnet i Tel Aviv. The Dave — West er det første i en ny serie eiendommer eid av Brown Hotels, som tilbyr mer tilgjengelig losji for unge, urbane reisende, og er allment kjent som «The Dave — Sons of a Brown.»

Dave-West guestroom (Photocredit: Assaf Pinchuk)

The Dave — West har fire etasjer med 35 rom, og befinner seg på hjørnet av Gordon- og Ben Yehuda-gatene, bare to minutters gange fra Middelhavet, og bare et steinkast fra byens beste mat, drikke og butikker.

The Dave — West er designet av den israelske designeren Agnon Granot, og er en hyllest av 1970-tallets estetikk. Hvert rom byr på et utvalg spennende funn fra loppemarkedet og sterke farger. Lobbyen er farget i en blikkfangende karmosinrød, på veggen henger vintage-trykk og tomrommet fylles av funky antikviteter.

Dave-West exterior (Photocredit: Assaf Pinchuk)

Taket på The Dave — West gir gjestene mulighet for å bade i et boblebad, og har et eget spa-behandlingsrom. På lobbynivået samles besøkende på «The Yard», en urban gårdsplass fylt av komfortable, antikke sitteplasser, for å slappe av.

Til frokost kan gjestene besøke en av de to kafeene i nærheten. Begge er like populære blant de lokale som hos turistene. Der blir gjestene servert frokost hele dagen. Hotellet byr også på et pop-up-tatoveringsstudio, som bemannes av lokale kunstnere fra Tel Aviv, i tillegg til et skreddersydd barberingskonsept fra Barberia.

The Dave — West sine nettsider finner du HER – Les også: New York Times lister boutiquehotellet Villa Brown Jerusalem

Les flere relaterte saker om Israel HER — Det israelske turistkontorets nettsider finner du HER

The Dave lobby (Photocredit: Assaf Pinchuk)

Kommentarer