– Fra hotellet måtte stenge 18. mars, har jeg gledet meg til dagen vi kunne ønske gjester velkommen tilbake. Endelig er dagen her, sa hotelldirektør Inger Buttingsrud før gjenåpningen vel to måneder senere.

Inger Buttingsrud - direktør - Hotel Europa - Oslo - 2020
Hotelldirektør Inger Buttingsrud (Foto: Thon Hotels)

Under de strengeste smitteverntiltakene opplevde Thon Hotel Europa et fall i rombestillinger. Nå er hotellet gjenåpnet, og med ny frokostservering.

– Hotellfrokosten serveres nå som à la carte. Gjester kan velge mellom flere ulike frokoster og det er noe for enhver smak. Vi har også en egen barnemeny som vi håper vil falle i smak hos de minste”.

Frokostsal -Thon Hotel Europa - Oslo - 2020
Frokosten serveres i den lekre frokostsalen på Thon Hotel Europa (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Europa har 160 gjesterom og ligger på 14. plass på Tripadvisor over Oslos beste hoteller.

– Vårt hotell er nyoppusset med et spennende og lekkert design. Vi er et hotell med sjel og atmosfære, og vi er kjent for ypperlig service. En av medarbeidere fortalte meg at hun gledet seg veldig til gjensynet med verdens beste kollegaer og gjester. Det sier mye om arbeidsgleden, forteller direktøren.

Gjesterom - Thon Hotel Europa - Oslo - 2020
Thon Hotel Europa har 160 nyoppussede gjesterom (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Europa ligger i St. Olavs gate 31 i Oslo – rett ved siden av Slottsparken. Hotellet har 160 gjesterom og suiter, treningsrom og frokostsal/café.

– Vi ser frem til å vise besøkende hva Oslo har å tilby og hva de kan oppleve her. Fra hotellet er det gåavstand til parker, sightseeing, shopping og restauranter. Oslo er en helårsdestinasjon, men byen spesielt vakker nå som alt blomstrer – akkurat som hotellet, sier Buttingsrud.

Les mer om Thon Hotel Europa HER

Fasade - Thon Hotel Europa - Oslo - 2020
Thon Hotel Europa ligger rett ved siden av Slottsparken i Oslo (Foto: Thon Hotels)

Kommentarer