Hotellet, som ligger i en ærverdig bygning i sen-jugendstil fra 1908, er totalrenovert til et topp moderne hotell. Det nye navnet Thon Hotel Nidaros gjør ære på Nidarosdomen og på det gamle bynavnet Nidaros. Bygningen består for øvrig av samme steinsort som Nidarosdomen. -  Det nyoppussede Thon Hotel Nidaros er svært godt tilrettelagt for forretningsreisende, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Nidaros er et eksklusivt og moderne hotell for businessgjester.

Thon Hotel Nidaros har 163 rom og businessrom som er smakfullt innredet med Smart-TV og det er gratis WiFi på hotellet.

— Med Thon Hotel Nidaros har vi tatt sikte på å skape et eksklusivt og moderne hotell for kresne businessgjester. Alt fra resepsjon, lounge, spisesal og gjesterom har fått en helt ny stil og utforming, sier Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som sammen med interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak den nye design.

Lobbyen på Thon Hotel Nidaros har mange unike detaljer, blant annet en vegg tapetsert med bilde av Stiftsgården i Trondheim.

Eksklusivt interiør

Thon Hotel Nidaros kan tilby treningsrom, lobby med barområde, flott frokostsal og en ny, stor lounge. Hotellet serverer også gratis kveldsmat til hotellets gjester fra klokken 18 til 21. Frokost er selvsagt inkludert i prisen.

Frokosten er inkludert i prisen og gjester kan blant annet velge mellom egg, bacon, kaker, ferskpresset juice og hjemmelagde smoothies.

— Hotellets restaurant i annen etasje og tilstøtende lounge gir gjestene en flott start på dagen. Restauranten har åpen løsning mot kjøkkenet som gir en hyggelig kontakt mellom kokker og gjester. Interiøret er eksklusivt, holdt i blått og korall. Treningsrommet, som ligger med utsikt over Trondheim by, er lyst og luftig. Det er godt utstyrt og innbyr til mosjon og adspredelse for hotellets gjester, forteller Berdal Haga.

Treningsrommet på Thon Hotel Nidaros er moderne og perfekt for de som vil trene under oppholdet.

— Gjesterommene er lyse og luftige, men samtidig friske og fargerike. Sengene er brede og av beste kvalitet, her får gjestene en god natts søvn.Tapetene er holdt i dempet turkis og gull, møblene i korall, gult og kongeblått. Rommene er selvsagt utstyrt med det siste innen teknologiske løsninger, sier Sissel Berdal Haga.

Navneendringen trer i kraft 27. september 2017.

Les mer om Thon Hotel Nidaros HER  – Les flere saker om Thon Hotels HER 

Thon Hotel Nidaros er helt nyoppusset og har 163 rom og businessrom, treningsrom, lobby med barområde, frokostsal og en ny, stor lounge.

Kommentarer