Idag – mandag 10. august, gjenåpnes Tromsø-hotellet Thon Hotel Polar i Grønnegata 45. – Vi gleder oss til vårt flotte hotell åpnes for gjester igjen. Mens hotellet var midlertidig stengt pusset vi opp kjøkkenet og frokostsalen, som vi også kaller for spiseriet, sier direktør Linn Alexandersen.

Businessrom - Thon Hotel Polar - Tromsø
Thon Hotel Polar ble gjenåpnet mandag 10. august. (Foto: Thon Hotels)

– Det er ingen tvil om at de siste månedene har vært en krevende periode. De ansatte har vist stor forståelse for situasjonen og er ivrige etter å komme tilbake på jobb etter nedstengingen 12. mars. Nå ser vi alle fremover og skal gjøre vårt ytterste for å yte den beste servicen for våre gjester, sier hotelldirektør Linn Alexandersen.

Høsten 2019 åpnet konferansesenteret Thon Conference Tromsø som er tilknyttet Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø. Konferansesenteret strekker seg over tre etasjer. Den største salen har plass til 150 personer og kan tilby åtte gode møterom.

Thon Conference Tromsø
Thon Conference Tromsø ble åpnet høsten 2019 og er ligger i tilknytning til Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø. (Foto: Thon Hotels)

– I mai og juni har vi hatt en del kurs og konferanser i vårt nye konferansesenter. Nå skal det bli flott å ha full drift igjen. Vi har meget gode rutiner for smittevern på plass og store, luftige lokaler, sier Alexandersen.

Thon Hotels har stor overnattingskapasitet i Tromsø med totalt ca. 300 hotellrom fordelt på Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø. Begge hotellene ligger i Grønnegata.

Les mer om Thon Hotel Polar HER

Flere saker om Thon Hotels finner du HER

Kommentarer