Da det gamle hotellet ved Tinghuset skulle totalrenoveres hadde Olav Thon en ambisjon om å skape “det andre hjem” for forretningsreisende. Hotellet ble døpt Thon Hotel Rosenkrantz. Bare et år etter åpningen, har gode tilbakemeldinger fra både gjester og anmeldere vært enorme.

Det er lagt stor vekt på bekvemmelighet, komfort og eksklusivitet i utformingen av Thon Hotel Rosenkrantz. I tillegg er det utviklet et solid og spennende restaurantkonsept i Brasserie Paleo. 8. januar, bare noen få måneder etter åpning overtok hotellet første plassen fra The Thief, og troner som høyst rangerte hotell i Oslo på Tripadvisor og Booking.com. Det har også vært gode terningkast og poeng fra riksavisene, samt knock-out i flere hotelltester.

- Den viktigste suksessfaktoren for at hotellet har gjort det så bra, er at vi legger omtanke i hvert eneste ledd av oppholdet til gjestene våre, poengterer hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

Godt å bare slappe av på hotellrommet

Fasaden ut mot gaten (TH)

Fasaden ut mot gaten (TH)

Det er valgt ekstra god kvalitet på sengetøy og håndklær. Alle rom er utstyrt med en 48 -tommers smart-TV. Man kan velge mellom TV-kanalene eller Netflix, spille spill eller nettsurfe. Man kan også spille musikk fra egen smarttelefon gjennom musikkanlegg fra Bose.

– Skal våre forretningsreisende føle seg som hjemme hos oss, så er det viktig at vi også legger til rette for dette. Vi har blant annet eget garderobeskap for de som bor hos oss ofte. Man kan til og med få vasket og strøket skjortene mens man er hjemom, sier Mathisen.

Brasserie Paleo i den nordiske restaurantguiden White Guide

Brasserie Paleo har vist seg å være en restaurant hvor man kan samles til gastronomiske opplevelser sammen med sine kollegaer. Restaurantkonseptet er raffinert og rustikt, med spennende retter på menyen. Også verdens beste kokk, Ørjan Johannesen har hatt gjestespill i restauranten. Brasserie Paleo har ansvaret for frokosten til hotellgjestene – en omfattende frokostbuffet med høy standard, hvor blant annet baconet stekes på kullgrillen. Tilbakemeldingene fra gjestene omhandler ikke overraskende ofte frokosten.

Restauranten har gode anmeldelser fra både Dagens Næringsliv og Aftenposten, og er rangert som nummer 20 av 1086 restauranter i Oslo på Tripadvisor. Brasserie Paleo er også oppført i White Guide, en oversikt over de beste nordiske restaurantene.

Det serveres kveldsmat fra hotellets eksklusive gjestelounge

I åttende etasje på hotellet er det laget en lounge med flott utsikt mot Slottsparken. Her kan man slappe av med dagens aviser og kaffekoppen. På kveldene serveres det gratis kveldsmat, som kommer de forretningsreisende tilgode etter en lang arbeidsdag.

Best også internt i Thon Hotels

Thon Hotel Rosenkrantz er også et forbilde for andre hoteller i kjeden. Personalet har flere ganger vunnet internkonkurranser innenfor frokostservering, service og andre driftsrelaterte områder.

Thon Hotel Rosenkrantz har hatt tilnærmet fullt belegg etter åpningen og feiret ett år 23.oktober.

Kommentarer