Hotelldirektør Zohra Palani ved Thon Hotel Ullevaal Stadion ble kåret til Årets Unge Hotelier under HSMAI Awards. 

Hotelldirektør Zohra Palani vant Årets Unge Hotelier-prisen under HSMAI Awards. (bildekilde: thon hotels)

– Jeg er stolt, og takknemlig over å motta denne prestisjefylte prisen som betyr så mye for meg, særlig med tanke på min bakgrunn som flykningbarn uten noe videre utdanning. Jeg begynte på bar bakke og har tatt den lærerike veien ved å jobbe fra gulvet og videre opp på karrierestigen til hotelldirektørstillingen jeg har i dag, sier Palani.

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell som er direkte tilknyttet nasjonalanlegget for fotball. Hotellet har 144 rom, restaurant og bar. Tidligere har Zohra Palani blant annet jobbet som hotellsjef ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Dette er en bekreftelse for meg at mine verdier om å jobbe hardt og aldri gi opp fører frem. Det er også noe jeg tar med meg i min lederrolle og privat til mine barn; om at ingenting er umulig så lenge man tror på seg selv og er villig til å jobbe hardt. Det å ha klare mål og jobbe målrettet gir resultater. Dersom man setter seg mål finner man alltid en måte å lykkes på, sier hotelldirektøren. 

Prisutdelingen for HSMAI Awards fant sted på Meet Ullevaal.

Les også: Scandic kåret til “Årets Reiselivsmarkedsfører”

Les flere saker om HSMAI-prisene HER  og om Thon Hotels HER

Kommentarer