Thon Hotels skal drive Victoria Hotel Hamar på franchisebasis. Hotellet eies av Norlandia og er Hamars eldste. Det har 161 gjesterom, samt konferanseavdeling.

Thon Hotels - Victoria Hotel Hamar
Victoria Hotel Hamar har 161 nyrenoverte rom og suiter, frokostsal, lobby og konferanseavdeling. (Fotokilde: Thon Hotels)

– Vi har et godt samarbeid med Norlandia Hotel Group og ser frem til å tilby våre gjester overnatting på Hamar. Hotellet bookes via våre digitale kanaler og blir en del av vår norske hotellportefølje under navnet Victoria Hotel Hamar, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen. Foto: Gry Traaen - thon Hotels
Morten Thorvaldsen (Foto: Gry Traaen)

Norlandia Hotel Group får nå totalt ni franchisehoteller som ligger under porteføljen til Thon Hotels.

Administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs, sier:

– Norlandia har forsterket samarbeidet med Thon Hotels ytterligere med vårt nye hotell på Hamar. Vi overtok driften av hotellet i begynnelsen av august. Victoria Hotel Hamar har en fantastisk utsikt over Mjøsa. Beliggenheten er sentral, like ved togstasjonen, og her er det god konferansekapasitet. Vi ønsker alle velkommen.

Thon Hotels - Victoria Hotel Hamar
Det er 161 gjesterom på hotellet (Fotokilde: Thon Hotels)

Victoria Hotel Hamar har 161 nyrenoverte rom og suiter, frokostsal, lobby og konferanseavdelingen har tre storsaler og to grupperom. Den største konferansesalen har kapasitet til over 200 personer. Hotellrestauranten leies også ut til private arrangementer.

Vegg-i-vegg ligger sportsbaren O’Learys, og den japanske restauranten Nagomi. Hotellet ligger i Strandgaten 21 og er Hamars eldste hotell.

Oppstarten på samarbeidet blir tirsdag den 3. november.

Les mer om Victoria Hotel Hamar HER

Flere saker om Thon Hotels finner du HER

Thon Hotels - Victoria Hotel Hamar
Det nye franchisehotellet ligger i Strandgaten 21 og er Hamars eldste hotell. (Fotokilde: Thon Hotels)

Kommentarer