Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med PANDOX om å ta over ett Sørlandets største konferansehotell, Quality Hotel og Resort Kristiansand. Hotellet er et fullservicehotell med 210 rom og stor konferanseavdeling beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark.

Morten Thorvaldsen (TH)

Morten Thorvaldsen (TH)

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført som Thon Hotels fra 28. mai 2016. Hotellet drives av Pandox Operations som er det operative selskapet til Pandox, som eier hotellet.

– Med et stort konferansehotell på Sørlandet, styrker kjeden ytterligere sin posisjon i regionen. Hotellet er i tillegg optimalt for barnefamilier som skal besøke Kristiansand Dyrepark med både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– For oss er det svært spennende å komme inn i et nytt partnerskap med Thon Hotels. Etter samarbeidet om Thon Hotel Fagernes er vi overbevist om at dette vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av også i Kristiansand, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Om hotellet

Hotellet har 210 moderne rom med god standard og er ett av Sørlandets største konferansehotell med kapasitet til opptil 550 konferansegjester samtidig. Det familievennlige hotellet beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark har både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark.

Kommentarer