Caricas årlige cruisekveld ble onsdag kveld arrangert på Scandic Forus Hotel – på bygrensen mellom Stavanger og Sandnes. Godt over 400 gjester hadde denne gang tatt turen innom Norges største cruisearrangement i sitt slag.

Carica - Cruisekveld - Scandic Forus - 2019
Carica`cruisekveld begynte allerede klokken 15.00 med stands i både hallen og hotellobbyen. Senere ble det presentasjoner fra scenen, noe godt å bite i og underholdning (foto: ©otoerres)

Carica`s årlige cruisekvelder holder stand i en stadig mere digitalisert reiseverden. Her stiller cruiserederiene og andre leverandører med egne folk og stands, som på en god gammeldags reisemesse. Det er reiseforedrag og presentasjoner fra scenen, levende underholdning og en egen konferansier.

Cruisekveldene er – stikk i strid med utviklingen ellers i reisebransjen, blitt en fast tradisjon – kall det gjerne institusjon, for de cruiseinteresserte på den sørvestlandske “oljekysten”.

Forklaringen ligger personlig kontakt, samt nærhet og identifikasjon med kundene. Dette kombinert med presentasjoner og produkter av høy kvalitet danner en uslåelig kombinasjon, som danker ut apper og andre digitale dibbedutter.

Historien om Carica`s cruisekvelder startet som en kundekveld for rundt 10 år siden. De siste årene har arrangement vokst, blitt stadig større og idag er det blitt en fast tradisjon for de cruiseinteresserte i Stavanger/Sandnes-regionen.

Les også: Klart for årets utgave av Norges største cruisekveld

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer