Trondheim er en viktig by for Flyr og nå får reisende fra Trondheim og Trøndelag tilgang til enda flere reisemål med det nye norske flyselskapet. – Trondheim er en viktig by for oss og vi ønsker å utvikle Værnes videre fremover. Derfor lanserer vi to nye ruter denne uken, sier Thomas Ramdahl, som er kommersiell direktør i Flyr.

Alicante - Elche Airport - Costa Blanca - Spania
Fra 12, februar 2022 kan trønderne fly direkte med Flyr fra Værnes til Alicante-Elche Airport (foto: ©otoerres)

I første omgang er det planlagt å starte direkteflyvninger fra Trondheim til Tromsø fra 9. desember i år. Flyr vil i tillegg tilby Alicante i Spania som reisemål fra Trondheim, fra 12. februar 2022. 

– Vi ønsker å utvide utenlandstilbudet fra Trondheim, og starter med Alicante som vi vet er et populært reisemål for mange i Trøndelag, sier Thomas Ramdahl.

Flyr - Tronheim - Tromsø - Alicante
Flyr lanserer direkteruter fra Trondheim til henholdsvis Tromsø og Alicante på Costa Blanca (bildekilde: flyr.com)

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og senere kom også Paris, København og Roma inn på rutekartet.

Nylig lanserte Flyr følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Forrige uke var det lansering av ungdomsbilletten Flyr UNG, som allerede har blitt populær og fått flere tusen unge mellom 16-29 til å bestille billett med Flyr.

Les også: Flyr UNG – ny ungdomsbillett (oktober 2021)

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Flyr - Boeing 737-800 - Bergen lufthavn Flesland - Første landing - 16. august 2021
Flyr`s Boeing 737-800 (Fotograf: Per Einar Jansen/Flyr)

Kommentarer