Flyr starter nye ruter til mange nordmenns favorittreisemål; København, Paris og Roma. Samtidig utvides det nye norske selskapets flyprogram med flere ukentlige avganger til populære Alicante og Malaga.

Flyr - Boeing 737-800 - Bergen lufthavn Flesland - Første landing - 16. august 2021
Flyr`s Boeing 737-800 på Bergen lufthavn Flesland. Nå utvides rutenettet med flyvninger til København, Paris og Roma, mens det blir flere avganger på de populære rutene til Alicante og Malaga (Fotograf: Per Einar Jansen/Flyr)
Thomas Ramdahl - Direktør - Flyr - Flyselskap
Thomas Ramdahl (Foto: Kilian Munch/Flyr.com)

Vi lytter til kundene våre, og svært mange har ønsket seg Flyr-ruter til København, Paris og Roma. I tillegg har vi nå også gleden av å utvide vårt rutetilbud for reiselystne nordmenn som vil til Malaga og Alicante, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og selskapet har i etterkant opplevd stor etterspørsel fra nordmenn som ønsker seg flere ukentlige avganger til Alicante og Malaga.

Oppstartsdatoer for de ulike rutene:

  • Start 14. oktober: Oslo – Paris CDG
  • Start 15. oktober: Oslo – Roma FCO
  • Start 15. oktober: Oslo – København

Når det gjelder Spaniarutene så økes Oslo – Malaga fra to til tre ukentlige avganger, mens Alicante får tre ukentlige flyvninger mot én idag.

Les også: Fem nye Flyr-destinasjoner (august 2021)

Flyr-billetter til Paris, Roma og København, samt utvidet tilbud til Malaga og Alicante er allerede i salg på flyr.com og i Flyr-appen, og Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål. Samtidig lanseres muligheten for selvbetjent bestilling av ledig midtsete foran i kabinen, for gjester som ønsker litt bedre plass om bord og som vil sikre at ingen benytter setet ved siden av seg.

Flere nyheter og artikler om Flyr finner du HER

Kommentarer