Norwegian ble kåret  til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad under årets SkyTrax World Airline Awards.

Thomas Ramdahl (nr. fire fra venstre ) og Bjørn Kise (nr. tre fra høyre) mottar prisen sammen med ansatte fra Norwegians baser i paris, London og Oslo : (bilde: NAS)

SkyTrax World Airline Awards er en av de mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingene i flybransjen. Det er passasjerene selv som evaluerer flyselskapene og stemmer frem vinnerne.

Blant de 30 beste i verden

– Norwegian har vært en av de aktørene i World Airline Awards som de siste fem årene har levert stabilt gode resultater. Norwegian har klart å holde en god posisjon blant de andre lavprisaktørene samtidig som selskapet også forbedrer sin posisjon blant de øvrige aktørene. Norwegian er blant de 30 beste flyselskapene i verden — en fantastisk prestasjon for et flyselskap som er i så sterk vekst, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

– Betyr mye for alle i Norwegian”

– Det betyr veldig mye for alle oss i Norwegian å bli tildelt disse prisene i år igjen. Jeg vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Dette ville aldri vært mulig uten alle de engasjerte medarbeiderne i Norwegian som hver dag tar hånd om våre passasjerer. Det er givende å se at våre splitter nye fly, gode service og lave priser blir verdsatt av våre kunder. Vi skal fortsette å gjøre vårt ytterste for å levere det kundene forventer samtidig som vi ekspanderer videre i Europa, USA og andre deler av verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Relaterte saker: Finnair best for åttende år på rad-  Skytrax: Finnair bedst i Nordeuropa for sjette år I træk— Skytrax: Helsingfors-Vanda fortsatt Nordens beste — Norwegian Once Again Named the ‘World’s Best Low-Cost Long-Haul Airline’ and the Best Low-Cost Airline in Europe’

Les flere saker om  Skytrax HER og om Norwegian HER

Kommentarer