Nordens DMC-nettverk, PLUS DMC Group, får to nye medlemmer til sin portefølje og dekker nå 12 europeiske land.

PLUS DMC Group - møte - Arco - Italia - 2019
PLUS DMC Groups partnere: AC Travel Group, B-italian, Coast Organisation, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, Tjek-In Travel og Upgrade Spain. Bildet er tatt på et felles gruppemøte i juni i Arco, Italia. (Fotokilde: United Spirit Nordic)

Ett-års jubileum og voksesmerter

PLUS DMC Group feirer i år sitt ett-års jubileum, og de har kommet langt siden de begynte. Det startet med et team på fire engasjerte DMC’er — B-italian, EL-VE Tours, INBOUND Services og Panbaltica — som alle hadde en felles visjon om å samle de beste DMC’er med spesiale i de nordiske markedene.

Nå dekker PLUS DMC Group hele 12 land i Europa med 8 DMC’er: Estland, Frankrike, Hellas, Italia, Latvia, Litauen, Slovakia, Spania, Storbritannia, Tsjekkia, Tyskland og Østerrike.

Tallene ser riktig gode ut for PLUS DMC Group hvor omsetningen siden 2017 har steget fra ca. 12 mill. til godt over 19 mill. i 2018. Det betyr en økning på rundt 59% på bare ett år. Økningen er basert på omsetningen hos alle DMC-partnere inklusive de nye medlemmene som har kommet til.

Managing Director for PLUS DMC Group, Jens Blaumeier, sier selv om suksessen:

– At vi på ett år har samlet åtte partnere i vårt nettverk og mottatt positiv feedback fra våre kunder i de nordiske land, er et sterkt signal for oss om å fortsette og forbedre oss og vokse til nytte for våre felles kunder”.

Nye DMC-partnere

De nye partnerne som nå er en del av PLUS DMC Group, omfatter Coast Organisation som tilsluttet seg i mai, samt AC Travel Group som ble en del av nettverket i juli. Tilbake i januar kunne gruppen også ønske den spanske DMC, Upgrade Spain, velkommen, som betyr en utvidelse av tre nye DMC’er i første halvdel av 2019.

De to nyeste medlemmene fra henholdsvis Frankrike og Storbritannia, ser frem til et bredt samarbeid med de seks eksisterende DMC’er:

– Med felles erfaringer, kontakter og verdier tror jeg oppriktig at vi sammen blir dyktigere til å levere dét som de nordiske markedene ønsker, sier Per Jansson, Direktør hos AC Travel Group

Gérard Farina fra Coast Organisation er enig og tilføyer:

– Vårt partnerskap vil styrke oss alle, samtidig som vi deler felles erfaringer om alltid å forbedre våre tjenester til det nordiske markedet og forhåpentligvis vinne tillit fra nye kunder”.

PLUS DMC Groups partnere i dag:

  • AC Travel Group i Storbritannia
  • B-italian i Italia
  • Coast Organisation i Frankrike
  • EL-VE Tours i Hellas
  • INBOUND Services i Tyskland og Østerrike
  • Panbaltica i Estland, Latvia og Litauen
  • Tjek-In Travel i Slovakia og Tsjekkia
  • Upgrade Spain i Spania

Les mer om PLUS DMC Group HER

Les også: PLUS DMC Group utvider med nytt medlem (januar 2019) – Felles DMC-gruppe er ny aktør i Norden (november 2018)

Kommentarer