Mallorcarestaurantene Béns d’Avall i Sóller og DINS Santi Taura i Palma sine første Michelin-stjerner i 2021-utgaven av den franske matbibelen.

Mallorcas gastronomi blir stadig feiret internasjonalt. I 2021-utgaven av Michelin-guiden tildeles restaurantene Béns d’Avall i Sóller og DINS Santi Taura i Palma sine første Michelin-stjerner – en av de mest prestisjefylte kulinariske prisene i verden.

Nettsidene til Michelinrestaurantene Béns d’Avall og DINS Santi Taura finner du HER og HER

Restauranten Andreu Genestra i Capdepera tildeles et bærekraftmerke i form av en grønn stjerne, som er en nyetablert kategori i Michelin-guiden med fokus på bærekraft.

Restaurantene Adrián Quetglas, Es Racó des Teix, Es Fum, Andreu Genestra, Marc Fosh, Maca de Castro og Voro beholder stjernene sine.

Kommentarer