Tone Hansen er ny direktør for de to Radisson Blu hotellene i Trondheim; Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. Hun er en svært erfaren leder og har bred erfaring både fra hotellindustrien, bank/finans og andre bransjer. Nå er hun tilbake ved hotellet hvor hun startet sin hotellkarriere for 28 år siden, som resepsjonist ved Royal Garden hotell.

Radisson Blu Hotel Trondheim Airport ligger få skritt fra flyplassterminalen på Værnes og har i tillegg egen jernbanestasjon i “kjelleren” (bildekilde: radisson hotel group)

– Det er veldig moro å «komme hjem» til der jeg startet min karriere i hotellbransjen. Hotellet har en fantastisk historie, som jeg gleder meg til å være med og utvikle fremover. Hotellet har også en helt spesiell plass i mitt hjerte og det skal bli fantastisk gøy å jobbe sammen med teamene for å skape gode opplevelser for våre gjester, sier Tone Hansen, direktør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Airport Hotel Trondheim.

Tone Hansen direktør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Airport Hotel Trondheim (bildekilde: radisson hotel group)

– Vi er stolte av å få Tone tilbake til hotellnæringen og til våre to hoteller i byen. Med hennes brede erfaring og kunnskap, er vi sikre på at hun og teamene vil fortsette å gi gjestene de aller beste opplevelsene», sier Ronald Smithjes, som er Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge.

— Vi går på jobb for å gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, sier Ronald Smithjes, Norgessjef for Rezidor Hotel Group. (bilde: rezidor)

Tone har bred ledelseserfaring og kommer nå sist fra stillingen som Senior HR Manager Nordics for et internasjonalt teknologiselskap. Hun har tidligere hatt flere ulike lederstillinger utenfor hotellbransjen, i tillegg til flere hotellsjef og hotelldirektørstillinger. Hun startet sin karriere i hotellbransjen for 28 år siden, ved Royal Garden Hotel.

Et av Trondheims største hotell

Radisson Blu Royal Garden Hotel ligger sentralt plassert i Trondheim (bildekilde: radisson hotel group)

Radisson Blu Royal Garden Hotell ligger midt i sentrum av Trondheim, med idyllisk plassering like ved Nidelven.

Hotellet ligger i gåavstand til butikkene i midtbyen, restauranter og uteliv på Solsiden, samt de sjarmerende trehusene på Bakklandet.

Severdigheter som Nidarosdomen, Festningen, Bybroa og båten som tar gjestene ut til Munkholmen er et steinkast unna. Flybussen stopper rett utenfor hotellet, sentralstasjonen ligger innenfor 5 minutters gange, i likhet med anløpet for Hurtigruten og Hurtigbåten.

Radisson Blu Royal Garden Hotell byr på 298 moderne rom fordelt på 6 etasjer. Hotellet er et av byens største hotell, med en konferansekapasitet på totalt 1300 kvadratmeter. Hotellet er perfekt for alt fra små møter for to personer til en konferanse på 650 personer.

Storsalen Olav Tryggvason kan ta 650 personer i kino-oppsett, med flere tilhørende møterom ideelle for parallelle sesjoner og utstillinger. På grunn av sin kapasitet, beliggenhet og utvalg av restauranter, huser hotellet ofte store konserter og kulturelle begivenheter.

Hotell på Værnes flyplass

Hos Radisson Blu Hotel Trondheim Airport tilbys gjestene behagelig overnatting og svært praktisk beliggenhet, på Trondhem lufthavn, Værnes.

Gjestene kan velge blant 180 gjesterom med gratis internett og fantastiske senger. De 10 møterommene på Radisson Blu Hotel Trondheim Airport er av ulike størrelser og passer godt både til små og større møter. Hotellet ligger et par skritt fra terminalen og kun 25 minutters kjøretur fra Trondheim sentrum. Mange gjester overnatter her før de reiser videre, eller kommer på dagsmøter og konferanser på flyplassen.

Flere saker om Radisson Blu finner du HER

Kommentarer