Topi Manner (Msc.Econ) er utnevnt til ny CEO i Finnair fra 1. januar 2019. Han er født i 1974 og kan vise til lang erfaring fra ledende stillinger i Nordea. Manner har siden 2016 jobbet i bankens konsernledelse og som leder av Personal Banking.

Topi Manner (bilde: Finnair)

– Topi Manner har bred erfaring innenfor både privat- og bedriftskundevirksomhet, og han har spilt en sentral rolle i den digitale transformasjonen og utviklingen av kundeservicen i Nordea, sier Robert Lönnblad, sjef for Finnair Norden. —

– Vi mener at Topis lederegenskaper passer perfekt inn i et servicerettet selskap som Finnair. Vårt hovedfokus har alltid vært menneskene, både de som reiser og de som jobber her. Finnair har utviklet seg raskt de siste årene og vi vil fortsette å utvikle både kundeservicen og transformasjonen.

– Finnair er et ikonisk, moderne selskap med en signifikant nasjonal rolle. Teamet har gjort en utmerket jobb de siste par årene, sier Topi Manner.

– Jeg er stolt over å få være en del av deres kompetente team som skal bestemme bedriftens fremtid, samt videreutvikle kompetansen knyttet til flyging og reise. Jeg vet at de har en sterk tilknytning til selskapet, noe som gir oss et godt grunnlag for å fortsette Finnairs strategiimplementering.

Finnairs nåværende CEO, Pekka Vauramo, begynner som CEO i Metso Group og forlater dermed Finnair. Chief Financial Officer, Pekka Vähähyyppä vil overta som midlertidig CEO i perioden fra 4.9.2018-31.12.2018.

Flere saker om Finnair finner du HER

Kommentarer