Torsdag den 10. september var det  åpning av SAS sin nye rute mellom Stockholm og Hong Kong. SAS er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Skandinavia og den tidligere britiske kronkolonien. Selskapet kan tilby sine kunder fem avganger i uken med gode forbindelser til byer i Skandinavia og de store flyplassene i Europa.

Den nye ruten er SAS’ fjerde direkterute til Asia, og SAS er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Skandinavia og Hongkong. Hongkong er en av verdens mest trafikkerte flyplasser, og den største lufthavnen for frakt i verden. Ruten har fem ukentlige avganger fra Stockholm, og det finnes gode forbindelser til større flyplasser i Norge, Danmark og øvrige Europa.

SAS-sjef Rickard Gustafson klipper snoren for Stavanger -Houston onsdag den 20. august 2014 (foto:©otoerres)

SAS-sjef Rickard Gustafson klippet snoren for Stavanger -Houston onsdag den 20. august 2014. Torsdag den 10. september 2015 åpnet han den nye ruten mellom Stockholm og Hong Kong (foto:©otoerres)

— Når vi i dag åpner direkterute mellom Stockholm og Hongkong skriver vi et nytt kapittel i SAS sin historie. Vi er veldig stolte av å forbinde Stockholm og resten av Skandinavia med Hongkong gjennom en ny og effektiv forbindelse. Vi ser frem til å ønske alle våre kunder varmt velkommen ombord, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

Les også: SAS sin nye langdistansekabin

SAS har i dag langruteflyvninger fra Skandinavia til New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Houston, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. I 2016 skal SAS åpne nye direkteruter fra Skandinavia til Miami og Los Angeles.

Tidtabell Arlanda — Hongkong

  • Avreise fra Arlanda på mandager, torsdager, fredager, lørdager og søndager med SK963 kl.15:00, med ankomst i Hongkong kl.07:20 lokal tid.
  • Avreise fra Hongkong på mandager, tirsdager, fredager, lørdager og søndager med SK964 kl.09:05 lokal tid, med ankomst på Arlanda kl.14:35. Ruten har mange forbindelser fra Oslo, og flere andre norske byer.

Relaterte saker:

Kommentarer