First Hotel Borlänge er endelig klart for gjenåpning etter en åtte måneder lang totalrenovering. Og ambisjonene er klare; å være byens beste hotell.

Hotellteamet på First Hotel Borlänge (bildekilde: flyingelephant.no)

Etter mer enn 60 millioner i renoveringskostnader og mange måneders hardt arbeid, er det endelig klart for nyåpningen av First Hotel Borlänge.

– Det er en fantastisk dag og jeg er kjempestolt av hvordan hotellet har blitt, sier hotelldirektør Katrin Strandell.

Hotellet var tidligere kjent under navnet First Hotel Brage, og de 102 rommene er lyse med høykvalitetssenger og moderne løsninger.

Viktig hotell

First Hotel Borlänge har vært en del av First-porteføljen i en årrekke, men eies av Masmästeren. De to selskapene har jobbet tett i renoveringsprosessen, og er godt fornøyd med resultatet.

– Vi er stolte over å ha dette hotellet i First-familien, og jeg vil berømme Masmästeren for svært godt utført arbeid. Hotellet er helt nytt innvendig og er et topp moderne hotell både estetisk, men også teknologisk, sier Mads Jacobsen, administrerende direktør i First Hotels.

Mads Jacobsen (bildekilde: flyingelephant.no)

Åsa Willemark i Masmästeren mener hotellet nå har all mulig grunn til å ta en fremtredende plass i Borlänges bybilde.

– Jeg er sikker på at First Hotels klarer å løfte hotellet ytterligere og styrke dets posisjon i markedet blant annet gjennom ny og innovativ teknologi. Nå er alle forutsetninger til stedet for å skrive en ny og løfterik historie, sier Willemark i Masmästeren.

First Hotel Borlänge er det første hotellet i First-porteføljen med helautomatisert inn- og utsjekkstilbud. I tillegg er det muligheter for strømmetjenester på rommene, noe som gjør at gjestene kan fortsette å se på sin favorittserie eller film der du sluttet hjemme.

Naturlig samlingspunkt

Hotellets restaurant, Harry’s, åpnet dørene for litt over to år siden. Restauranten har hatt en god utvikling, men hotelldirektør Strandell forventer langt større omsetning fremover.

– Vi får gode tilbakemeldinger på Harry’s og har mange returnerende gjester. Nå, når vi kan fylle den opp med både lokale besøkende og hotellgjester, har Harry’s alle forutsetninger for å bli et naturlig samlingspunkt i Borlänge, sier Strandell.

First Hotel Borlänge har 102 gjesterom (bildekilde: flyingelephant.no)

First Hotel Borlänge tilbyr også kurs- og konferansefasiliteter, og også disse er totalrenovert.

– Vi har satset stort på topp moderne teknologi også for dette segmentet, og vi gleder oss til igjen å ønske kurs- og konferansegjester velkommen, sier Strandell.

Les flere saker om First Hotels HER — Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

Kommentarer