Tel Aviv er kommet med på reisemagasinet Travel + Leisure`s liste over de  «De 50 beste stedene å reise til i 2018». Listen settes sammen av deres magasinets egne reiseeksperter, reiseforfattere fra rundt omkring i verden samt reiserådgivere og redaktører i T+L. De vurderer hvilke steder som går igjen i den globale samtalen, uansett om det dreiser seg om nye hoteller og museer, eller store internasjonale arrangementer.

Banana Beach (bildekilde: goisrael.com)

Travel + Leisure omtaler Tel Aviv, som et av  «de beste stedene å reise til i 2018»:

Tel Aviv har fått mye oppmerksomhet for sitt natteliv og kreative kjøkken de siste årene. I disse dager har hovedfokuset blitt flyttet sørover, til den gamle havnebyen Jaffa (som teknisk sett er en del av Tel Aviv).

Les også: Tel Aviv Balloon — Den seneste turistattraktion i byen, der aldrig sover

I desember 2017 ble  Setai åpnet i et tidligere fengsel; et nytt W Hotel, som befinner seg i et gammelt kloster og pilegrimsherberge fra det 19. århundre, og som etter planen åpnes i mars. Det er det nyeste fra en stadig voksende liste med eksklusive hoteller, restauranter og butikker som vil dukke opp i de smale gatene i den tidligere fiskerlandsbyen.

Les også: >Mist ikke chancen for at deltage i Tel Avivs maraton og hjemtage 280.000 kr.

Jaffas en gang så fattigslige loppemarked består nå av en rekke high-end antikvitetsforhandlere, som befinner seg langs med trendy kafeer og barer — mange av de spiller levende musikk langt ut i nattestimene.

Strand utenfor Tel Aviv (bildekilde: goisrael.com)

Gå ikke glipp av Maskit, et ikonisk israelsk motehus kjent for sin brodering, som nylig ble gjenåpnet etter at det ble stengt på 1990-tallet. Et flertall interessante kokker har også etablert seg blant Jaffas kirker, moskeer og arkeologiske områder. Prøv Beit Kandinof, en restaurant i en bygning fra 1700-tallet, der det serveres kreative retter slik som artisjokk- og pesto-bruschetta, i tillegg til lokale kunstutstillinger».

Hele artikkelen til Travel + Leisure  finner du HER - Les flere nyheter om Tel Aviv HER og om Israel HER 

Tel Aviv`s “skyline” (bildekilde: goisrael.com)

 

 

Kommentarer