Fredag 10. til søndag 12. januar 2020 inntar reiselivsbransjen Telenor Arena. Arrangøren bak det nye konseptet TravelXpo sier de har stor tro på suksess.

TravelXpo - Reisemesse - Telenor Arena - januar 2020 - Gunnar Garfors
Gunnar Garfors har vært i alle verdens land to ganger. Han kommer til TravelXpo for å holde foredrag og livepodkast. (Fotokilde: TravelXpo)

– TravelXpo blir mer enn bare en messe, det blir et event med utstillere fra Norge og verden, et sceneprogram med både fag og underholdning, konkurranser, og matsmaker med opplevelsen Smaken av Norge, forteller Xpo Manager Birgit Haugen fra arrangøren Compass Fairs.

Utstillerne vil inspirere til opplevelser både innenlands og de lengre unna, og publikum vil finne reiser som går langs veien, med tog, i lufta, på havet, med sykkel, på hesteryggen og til fots.

– Med tanke på den store interessen for reiser i eget land, er jeg veldig glad for at vi har fått med oss mange spennende utstillere som representerer mye fint fra Norge. Men vi har også utstillere som kan friste med ferier i alt fra Himalaya til Italia”.

TravelXpo - Reisemesse - Telenor Arena - januar 2020 - Compass Fairs - Fjelltur
TravelXpo vil by på opplevelser og inspirasjon fra Norge og verden. (Fotokilde: TravelXpo)

Kjente fjes på scenen

Haugen forteller også at TravelXpo byr på et tett sceneprogram, med blant annet foredrag med Øystein Bache og Rune Gokstad, sist TV-aktuelle på NRK, med Team Bachstad og deres reise i Karibien.

Globetrotter Gunnar Garfors, som har vært i alle verdens land to ganger, skal ikke bare inspirere med foredrag, han tar også med seg kollega Thorkild Gundersen fra podkasten Globusrulett, for livepodkast fra scenen.

TravelXpo - Reisemesse - Telenor Arena - januar 2020 - Nelson Mandela
Nelson Mandela og Christo Brand møttes første gang da Brand ble satt til å vokte Mandela på Robben Island. Nå kommer Brand til TravelXpo for å dele sin historie om deres nære vennskap. (Fotokilde: TravelXpo)

Som en del av Afrika-tilbudet, vil Nelson Mandelas fangevokter Christo Brand, dele historien om sitt nære vennskap til Mandela, og flere av utstillerne bidrar med interessante foredrag som skal inspirere publikum til nye opplevelser.

– Alle besøkende kan også delta i vår store messekonkurranse, der man kan vinne alt fra world wide flybilletter til ferieopphold i Norge, frister Haugen. 

Smaken av Norge

På TravelXpo vil publikum også ha mulighet til å bli med på en helt unik smaksreise med noe av det beste Norge har å tilby.

TravelXpo - Reisemesse - Telenor Arena - januar 2020 - Ørjan Johannessen - Kokk - Bocuse d'Or
Ørjan Johannessen (til høyre) har vunnet den prestisjetunge kokkekonkurransen Bocuse d’Or. I januar kommer han til Telenor Arena og TravelXpo. (Foto: ShotbySkeie)

– Dette er satt i stand av Fursetgruppen og medlemmer fra De Historiske Hotel og Spisesteder. Her er det fokus på lokale råvarer og historier om regionen de kommer fra. Fra Bekkjarvik Gjestgiveri kommer også verdensmesterkokk Ørjan Johannessen, som fredag vil holde et foredrag om hans vei til topps i Bocuse d’Or”.

Erfaren messeaktør

Det er den erfarne messearrangøren Compass Fairs som står bak TravelXpo. I tillegg til å arrangere egne messer, er Compass Fairs totalleverandør, og leverer alt av utstyr til messer, kongresser og alle typer store og små arrangementer.

TravelXpo - Reisemesse - Telenor Arena - januar 2020 - Compass Fairs - Boligmesse
Compass Fairs har over 20 års erfaring med å arrangere messer. Her fra Boligmesse på Telenor Arena høsten 2019. (Foto: Bård Gundersen)

Compass Fairs har siden 1997 hatt stor suksess med Boligmesse, som årlig arrangeres i 20 norske byer, blant annet på Telenor Arena. Tilsvarende messer arrangeres også i Sverige, Danmark og Tyskland.

Nettsidene til TravelXpo finner du HER

Les også: Reiselivsmessen Oslo til Clarion The Hub (november 2019)

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer