TravelMatch 2018 frister deltakerne med flotte premier, dersom man registrerer seg innen fredag den 1. desember. Resiebransjearrangementet går av stabelen den 11. januar i Oslo Kongressenter.

Fra et tidligere Antor -arrangement i Oslo (©otoerres)

Doble gevinstmuligheter for deltagere på TravelMatch

– Det gir i seg selv store gevinstmuligheter å delta på TravelMatch den 11. januar, påpeker prosjektleder Arne Sundt-Bjerck.

Les også: TravelMatch 2018 tilbake i Oslo sentrum

– Ved å delta på dette storarrangementet, har du muligheter for å treffe en rekke interessante og nyttige leverandører og samarbeidspartnere, fra en rekke land og virksomheter. Med nyttig informasjon og relevante kontakter, er gevinsten allerede sikret.. Men, det stopper ikke her! Kjøperne kan også være med i trekningen av flotte premier..!

Mange flotte premier trekkes blant kjøperne

– Takket være et svært positivt samarbeid med flyselskapene, kan vi også friste med spennende flyreiser, som er attraktive selv for erfarne reiselivsaktører; sier Sundt-Bjerck.

Premiene stilles til disposisjon av disse selskapene: Blue Air, bmi Regional, British Airways operated by Sun-Air, Croatia Airlines, Lufthansa Group/Swiss International, Turkish Airlines og Vueling.

Les også: Flotte gevinstmuligheter

— Så her er det bare å si lykke til og ønske god tur..!

Det er viktig å være tidlig ute

– Selvsagt ligger det en tanke bak disse flotte premiene, og det er å få kjøperne til å registrere seg i god tid til TravelMatch.

Sundt-Bjerck har en viktig og innstendig oppfordring til bransjen;

– Sørg for å registrere dere og book møter så tidlig som mulig, mens utvalget er størst og alle selgere fortsatt har ledig kapasitet. – Her, som så ofte ellers, gjelder prinsippet «først til mølla»..! — me4d de mange flotte premiene, får kjøperne nok en grunn til å registrere seg tidlig…

For å være med i trekningen, som foregår ved avslutningen av TravelMatch i Oslo Kongressenter den 11. januar, må man nemlig være registrert i databasen for TravelMatch innen 1. desember!

Les også: TravelMatch 2017 ble en suksess! — Trolig nærmere 1.000 forretningsmøter på TravelMatch! 

Les mer om TravelMatch 2018 HER, se programmet HER  og meld deg på HER 

Les flere tidligere saker om TravelMatch HER — Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

 

Kommentarer