Reisebransjearrangementet  TravelMatch flytter neste år  tilbake til Oslo sentrum etter to år på Fornebu.  – Torsdag den 11. januar åpner vi dørene i Oslo Kongressenter for et nytt og spennende TravelMatch, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck.

TravelMatch ble første gang arrangert i 2012. (arkivbilde : ©otoerres)

– Etter to år med arrangementet på Telenor Arena, har vi til manges store glede valgt å gå tilbake til vårt opprinnelige konsept, med et arrangement i Oslo sentrum torsdagen før Reiselivsmessen.

– Vi kan da igjen tilby et fullverdig heldags arrangement, med fokus utelukkende på å skape en profesjonell og effektiv møteplass for norske og internasjonale forretningspartnere, basert på en interaktiv database, forhåndsbookede møter og bransjemingling.

Anna Feuring fra Pan Am Lounge i Berlin stilte i flyvertinneuniform fra “glansdagene” under TravelmatCh i 2014 (bilde: ©otoerres)

Stor interesse for workshopen

De siste årene har det vært venteliste blant selgere som ønsker å delta på TravelMatch, og Sundt-Bjerck bekrefter at interessen ikke er noe mindre denne gangen.

– Da vi stengte registreringen av selgere i midten av oktober, var det allerede fullbooket, og pågangen har vært stor også etter dette. TravelMatch kan derfor tilby et stort spekter av internasjonale aktører fra turistkontorer, DMCA´s, flyselskaper, hoteller etc., med de fleste verdenshjørner representert.

Spennende samarbeidspartnere

Polen er «årets land» på TravelMatch 2018, noe som selvsagt vil sette sitt preg på arrangementet, både i form av deltagere, seminarer og andre aktiviteter.

– Imidlertid har TravelMatch også et samarbeid med mange andre aktører, knyttet til selve arrangementet og til logistikken rundt, som transport og overnatting.

– Vi er spesielt glade for at vi igjen kan samarbeide med Grand Travel Awards, og tilby dette som et kveldsarrangement for våre deltagere, sier Sundt-Bjerck.

Selfoss på Island – hjemstedet til håndballtrener Thorir Hergeirsson og fotballspiller Jon Dadi Bödvarsson, var sterkt tilstede under TravelMatch 2014 (©otoerres)

Åpent for registrering av kjøpere

For noen dager siden åpnet også mulighetene for kjøpere til å registrere seg til TravelMatch 2018. Her vil aktører fra reisebyråer, turoperatører, eventselskaper og andre med fokus på reise, konferanse og opplevelse, kunne finne mange spennende samarbeidspartnere og mye relevant informasjon. Og Sundt-Bjerck har en viktig og innstendig oppfordring til bransjen;

–  Sørg for å registrere dere og book møter så tidlig som mulig, mens utvalget er størst og alle selgere fortsatt har ledig kapasitet.

–  Her, som så ofte ellers, gjelder prinsippet «først til mølla»..!

Les mer om TravelMatch 2018 HER, se programmet HER  og meld deg på HER 

Les også: TravelMatch 2017 ble en suksess! – Trolig nærmere 1.000 forretningsmøter på TravelMatch! 

Les flere tidligere saker om TravelMatch HER – Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Fra TravelMatch 2016 – den første som ble holdt i Telenor Arena (foto: ©otoerres)

Kommentarer