Torsdag 23. januar er det tid for 2020-utgaven av TravelMatch den årlige B2B workshopen for utgående turisttrafikk fra Norge. Arrangementet finner sted i Oslo Kongressenter og innledes klokken 08.30 med et frokostseminar.

Frokostseminaret på TravelMatch 2020 vil fokusere på bærekraftig utvikling i reiselivsnæringen. Paneldeltakere blir Anette Maltun Koefoed fra Berg Hansen, Sandra Diana Bratland fra Carnival og Silje Brandvoll fra Widerøe, samt ordstyrer Astrid Bergmål fra Virke Reiseliv.

Les mer om- og last ned invitasjon til frokostseminaret:

Les også: TravelMatch med flere interessante aktører enn noen gang før! (desember 2019)

Stikkord for TravelMatch 2020:

  • Mer enn 150 aktører fra hele verden deltar på TravelMatch; inkludert turistkontorer, DMC´s/incoming agenter, flyselskaper, cruiserederier, hoteller, aktivitetstilbud etc..
  • Det er fortsatt kjøpere som registrerer seg, man har passert 160, i tillegg til et antall medierepresentanter.
  • Antall forhåndsbookede møter endrer seg fra time til time, men arrangøren regner med at dette vil komme opp mot 2.000, i tillegg til alle spontane møter og nettverkstreff for øvrig.
  • TravelMatch 2020 innledes med et frokostseminar som fokuserer på bærekraftig utvikling i reiselivsnæringen, med anerkjente og dyktige innledere.
  • Ras Al Khaimah er «Destination of the Year» på TravelMatch 2020, og de holder et lunchseminar for å presentere alle de muligheter denne destinasjonen tilbyr.
  • I tillegg til de formelle møtene og de spennende seminarene, gir TravelMatch en glimrende mulighet for å bygge nettverk og skaffe seg oppdatert informasjon.

Les flere tidligere saker om TravelMatch HER — Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Se også listene over: Globale turistkontorer og turistnettsteder — Internasjonale turistkontorer i Norden

Kommentarer