TravelXpo er Norges største reiselivsmesse. Dagene 14.-16. januar 2022 inviteres reiselivsbransjen og publikum til Telenor Arena for en innholdsrik helg proppfull av inspirasjon og potensielle destinasjoner for reiseåret 2022. TravelXpo ble arrangert første gang i 2020. Av naturlige årsaker utgikk messen i år, men i januar 2022 kan vi igjen planlegge for reiser og opplevelser i Norge, Europa og verden for øvrig.

TravelXpo - Reisemesse - telenor Arena
Reiselivsbransjen og reiselystne nordmenn møtes under Norges største reiselivsmesse TravelXpo 14.-16. januar 2022. (Fotokilde: TravelXpo)

– Vi gleder oss til å samle reiselivsbransjen til messe igjen, forteller Lindis Sletvik Stjernholm, prosjektleder for TravelXpo fra arrangøren Compass Fairs.

– Fredag 14. januar blir det bransjedag for hele reiselivsnæringen i samarbeid med Innovasjon Norge. Lørdag og søndag inviterer vi publikum til messe for inspirasjon, gode opplevelser og spennende smaker. På TravelXpo vil de besøkende få informasjon, kunnskap og gode tilbud, slik at de kan begynne planleggingen av drømmereisen. Her vil det være noe for alle, enten de ønsker seg korte eller lengre reiser, i eget land eller i utlandet, fortsetter Lindis.

Utforsk Verden – en del av TravelXpo i 2022

Denne gangen blir Utforsk Verden en del av messen med utstillere som representerer internasjonale reisemål.

– Etter å ha arrangert Utforsk Verden som en egen messe tidligere år, ser vi nå frem til å samarbeide med TravelXpo, sier Arne Sundt-Bjerck i Utforsk Verden.

– Sammen inviterer vi til en innholdsrik messe med dyktige reiselivsrådgivere og mange spennende seminarer.

Arne Hjeltnes kommer

Norgesentusiasten Arne Hjeltnes er med på laget og vil sørge for at et bredt spekter av historier, nyheter og reisemål presenteres på Telenor Arena i januar.

Arne Hjeltnes - TravelXpo - Media - TV
Arne Hjeltnes er med på TravelXpo. (Fotokilde: TravelXpo)

Store og små reiselivsaktører er blant utstillerne som nå er i gang med å reservere og planlegge sine messestands.

– Vi oppfordrer reiselivsnæringen til å ta kontakt for å sikre seg plass på messen, og bidra til inspirasjon for alle som er klare for å legge ut på reise neste år. Det er mange som har et oppdemmet reisebehov nå, og som gleder seg til å planlegge spennende opplevelser i 2022, avslutter Lindis.

TravelXpo 2022 går av stabelen på Telenor Arena 14.-16. januar. Teamene bak både TravelXpo og Utforsk Verden ser frem til å presentere en interaktiv messe med gode tilbud, interessante foredrag, underholdning og gode smaksopplevelser.

Les også: Utforsk Verden og TravelXpo inngår samarbeid (mai 2020) – TravelXpo – Norges nye reise- og opplevelsesevent (januar 2020) Compass Fairs lanserer ny reise- og opplevelsesmesse (mars 2019)

Kommentarer