Kunstmalerskolen The Jam Jar, matlagingskolen Culinary Boutique og XDubai Skatepark tilbyr alle familivennlige ferieopplevelser i Dubai.

The Jam Jar malerskole (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Er man blant det økende antall barnefamilier som holder ferie i Dubai, kan man overveie å ta en eller flere av disse tre barnevennlige aktivitetene med på ferieplanen.

Hos The Jam Jar får alle familiemedlemmer mulighet til å utfolde sin indre kunstner og forevige ferieminnene på hvitt lerret med pensler og maling — eller lage suvenirer til familie og venner der hjemme.

The Jam Jar malerskole (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Nettsidene til The Jam Jar finner du HER

Har man en kulinarisk kunstner i magen, er det også mulighet for være med på et familievennlig matkurs på matlagingsskolen Culinary Boutique i Jumeirah. I løpet av dagen arrangeres det flere forskjellige workshops med fokus på for eksempel frokost, barnevennlig mat eller gourmetkreasjoner.

Nettsidene til Culinary Boutique finner du HER

XDubai Skatepark (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Etter de hyggelige innendørsaktivitetene passer det fint å legge turen innom den utendørs XDubai Skatepark, hvor det er mulighet for frisk luft og fysisk utfoldelse for både erfarne og uerfarne skateboardere. I tillegg er det masser av hyggelige kafeer og restauranter på den nærliggende Kite Beach. Vil man unngå solen midt på dagen, har Dubai selvfølgelig også en innendørs skatepark ved navn The Zoo.

Nettsidene til XDubai Skatepark finner du HER - Les mer om Dubai HER — Finn flere nyheter og reisetips om Dubai HER

Les også: Åtte ting du ikke visste om Dubai — Dubai Fitness Challenge: Dubai ønsker å bli verdens mest aktive by — Dubais beste bassengutsikter - Italiensk øyresort i Dubai

XDubai Skatepark (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Kommentarer