Norwegian vant tre priser under reiselivsbransjens «Oscargalla», Grand Travel Awards i Oslo: Beste flyselskap på innenriksreiser i Norge og beste europeiske flyselskap, samt hedersprisen som gikk til gründer og tidligere Norwegiansjef Bjørn Kjos.

Grand Travel Awards 2020 - Norwegian
Norwegians salgsteam med de tre prisene fra Grand Travel Awards (bildekilder: Norwegian/Grand Travel Awards)

Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen. 

– Vi takker reisebyråene for at de har kåret Norwegian til det beste flyselskapet på innenriksreiser i Norge og det beste flyselskapet i Europa. Selv om vi er et globalt selskap, er Norge fortsatt et svært viktig marked for Norwegian. Tusen takk til alle som har stemt på oss og ikke minst til alle Norwegians dyktige medarbeidere for den fantastiske jobben de gjør hver dag, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

Les flere saker om Grand Travel Awards Norge HER

– Vi gratulerer Norwegian med tre velfortjente priser. De er et bevis på at nordmenn verdsetter god service, spennende destinasjoner, rimelige billetter og komfortable fly. Hedersprisen til Bjørn Kjos er en anerkjennelse av hans bidrag til å revolusjonere luftfarten og reiselivet, både i Norge og internasjonalt gjennom visjonen om at alle skal ha råd til å fly. Kjos og Norwegian har gjennom direkteruter til Norge gjort det enklere for utenlandske turister å besøke Norge, noe som har kommet turistnæringen til gode, sier sjefsredaktør i Travel News Bjørn Moholdt, som satt i juryen for hedersprisen.  

Flere saker om Norwegian finner du HER

Kommentarer