Reisearrangøren Ving melder om stor interesse for treningsreisene i samarbeid med Jørgine Massa Vasstrand, en av Norges mest kjente treningsprofiler.

Funkygine - Jørgine Massa Vasstrand - Silas Vasstrand - Emil Vasstrand - Ving - treningsreise 2022
Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand , flankert av brødrene Emil og Silas Vasstrand. (Pressebilde: Vinggruppen)

Bare noen dager etter lanseringen av to nye treningsreiser med Vasstrand, også kjent som Funkygine, er begge turene fullbooket. Kaja Olafsen, ansvarlig for treningsreiser i Ving, var forberedt på stor pågang.

– Hver gang vi har arrangert turer som dette har det vært kjempeinteresse for dem. Det er utrolig gøy å se at så mange fortsatt vil være med på disse turene og få en ferieopplevelse utenom det vanlige neste år.

I august 2022 drar Vasstrand til Kypros sammen med brødrene Silas og Emil Vasstrand for å arrangere de to treningsreisene.

– Variert, morsomt og inspirerende treningsprogram er stikkord for disse turene. Det gjelder også mange av de andre treningsreisene vi arrangerer. Vi tilrettelegger slik at du blir utfordret og fulgt opp på ditt eget nivå, tipser Olafsen.

Blant de andre treningsreisene Ving arrangerer finner du alt fra yoga til crossfit og padel. Sistnevnte er en av verdens raskest voksende idretter, og for å møte interessen tilbyr Ving egne padelreiser i samarbeid med velkjente arrangører og instruktører, i tillegg til et utvalg hotell med padelbaner og fine spilleforhold.

Les mer om Funkygine på hennes egen nettside HER

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER og HER

Kommentarer