Treningsreiser er nå den sterkeste trenden på reisefronten. Interessen rundt aktive ferier har vært stor i flere år og i kjølvannet av pandemien har etterspørselen derimot slått nye rekorder.

Tennispiller - Syden - Treningsferie - Apollo
Interessen for treningsreiser er rekordstor etter pandemien (Bildekilde: Apollo)

Siden lanseringen av Apollo Sports i 2009 har Norges største arrangør av reiser til Hellas også blitt en av Nordens ledende på treningsreiser. I 2021 åpnet Apollo flere nye sportshoteller, alle med nærmest fullt belegg og høy kundescore gjennom sesongen.

Beatriz Rivera - Apollo
Beatriz Rivera (Bildekilde: Apollo)

– Nordmenn ligger ikke på latsiden i ferien. Stadig flere foretrekker kombinasjonen av høy puls og total avkobling, og i kjølvannet av pandemien har etterspørselen etter treningsreiser og timer ledet av profesjonelle instruktører økt markant, sier Beatriz Rivera, som er kommunikasjonansvarlig for Apollo i Norge.

25 000 timer med aktivitet

På reisearrangørens hoteller i Playitas-gruppen har gjestene deltatt på over 25 000 timer med bookede sportsaktiviteter i løpet av sommeren, med padel som det mest populære. Verdens raskeste voksende sport sto for hele 32 prosent av aktiviteten, etterfulgt av crossfit (25 prosent) og yoga (19 prosent).

For å imøtekomme den økte interessen for padel investerte Apollo i hele 12 nye baner fordelt på ulike hotell i sommer – i tillegg til å tilby spesielle padeluker for de mest hardbarkede entusiastene.

Utvider satsningen

Årets treningsprogram hos Apollo har også inkludert over 200 sportsarrangementer og treningsuker ledet av profesjonelle instruktører. Investeringen i egne sportshoteller fortsetter med lanseringen av Porto Myrina – powered by Playitas, og Levante – powered by Playitas, som åpner våren 2022.

– Vi fortsetter å utvikle oss med flere kvalitetssikrede sportshoteller i programmet gjennom hele året. I tillegg øker vi også antall treningsturer med gjesteinstruktører og arrangementer, der blant annet yoga utmerker seg som en stadig mer populær aktivitet i ferien, sier Rivera.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Kommentarer