Singapore Airlines, verdens mest prisvinnende flyselskap, er blitt kåret til “Best Airline in the World” av TripAdvisors brukere.

Ombordservice hos Singapore Airlines (singaporeair.com)

– Vi er veldig fornøyde med å vinne denne prestisjetunge prisen for andre året på rad, sier Mr. Goh Choon Phong, CEO i Singapore Airlines.

Les også: Singapore Airlines kåret til verdens beste flyselskap (april 2018)

– Vi ønsker å takke alle våre kunder for støtten, og ikke minst vårt personale som hver dag over hele verden gjør det lille ekstra for å gi våre kunder verdens beste reiseopplevelse”.

Bryan Saltzburg, President i TripAdvisor Flights, Cruise & Car gratulerer Sinagpore Airlines med prisen.

– Gratulerer nok en gang til Singapore Airlines som vinner i kategorien “Travellers’ Choice Airlines”. Denne prestisjetunge prisen kårer de reisendes favoritt-flyselskap basert på data fra vårt globale nettverk. Prisen er et bevis på uovertruffen kvalitet, service samt meget god verdi for pengene.

Mange har hørt om «dobbeltsengen» til Singapore Airlines (bildekilde: singaporeair.com)

– Teamet i Singapore Airlines har all grunn til å være stolte over utmerkelsen. Reisende fra hele verden har kåret Singapore Airlines til deres foretrukne flyselskap, avslutter Saltzburg.  

Vinnerene av “Travellers’ Choice Awards” for flyselskap 2019 er basert på anbefalinger og tilbakemedlinger fra TripAdvisors brukere over en 12 måneders periode.

Singapore Airlines Airbus 350-900ULR.

Les også: Flymaten til nye høyder med Singapore Airlines og dansk Michelin-restaurantSingapore Airlines og SAS udvider “joint venture”

Flere saker om Singapore Airlines og TripAdvisor finner du HER og HER

Singapore Airlines byr på luksus og privatliv i luften (bildekilde: singaporeair.com)

Kommentarer