Er du ute etter inspirasjon til å besøke et spennende og nytt sted i 2017, men som samtidig er billig og gir deg mye for pengene? Hotellsøkesiden trivago har i sin Best Value City Index for 2017 sammenlignet gjesteanmeldelser med hotellpriser for å gi en oversikt over byene hvor du vil få best hotellopphold for pengene. Undersøkelsen viser at man må østover i Europa for å få mest mulig for penegene. Ta en titt på topp 1o-listen nedenfor og bli inspirert til å finne et nytt og billig reisemål for 2017…

Mostar, Bosnia-Hercegovina

Den gamle broen Stari Most som Mostar har fått sitt navn etter (trivago.no)

Den gamle broen Stari Most som Mostar har fått sitt navn etter (trivago.no)

Byen Mostar i Bosnia-Hercegovina er kjent for den vakre broen, Stari Most, som går over elven Neretva. Byen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2005 og blir stadig mer populær blant turister.

Novi Sad, Serbia

Novi Sad er Serbias nest største by og ligger ved elven Donau. Den populære EXIT-festivalen finner sted i byens festning, Petrovaradin, hver sommer og bidrar til å gjøre byen populær blant yngre tilreisende.

Veliko Tarnovo, Bulgaria

Den vakre middelalder byen Veliko Tarnovo er et av Bulgarias eldste og er omringet av fjell og skog. Med brosteinsgater, gamle hus og en idyllisk beliggenhet ved elven Yantra, så er byen blitt et populært stoppested for de som reiser mellom Istanbul og Bucuresti.

Liste over topp 10 destinasjoner:

Listen over topp 10 destinasjonene (kilde:trivago.no)

Listen over topp 10 destinasjonene (kilde:trivago.no)

1. Mostar. Bosnia-Herzegovina
2. Novi Sad, Serbia
3. Veliko Tarnovo, Bulgaria
4. Suzdal, Russland
5. Lviv, Ukraina
6. Eger, Ungarn
7. Oradea, Romania
8. Pécs, Ungarn
9. Safranbolu, Tyrkia
10. Sibiu, Romania

kilde: trivago.no

Kommentarer