Når dørene åpnes for TravelMatch 2016 på Telenor Arena på fredag, ligger det an til å bli knyttet mange interessante kontakter, diskutert mange samarbeidsmuligheter og inngått avtaler om forretningsmessig samarbeid mellom en rekke aktører!

— Interessen har vært svært stor, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck, og selv om prosessen med booking av møter fortsatt pågår, og noen blir arrangert spontant på stedet, ligger det an til å nærme seg 1.000 i tallet.

Et spekter av leverandører er påmeldt arrangementet, inkludert:

– Rundt 20 nasjonale og regionale turistkontorer
– Rundt 20 internasjonale flyselskaper.
– Bortimot 60 incoming agenter/DMC´s.
– Et antall hotellkjeder og hotellselskaper.
– Representanter for cruise og togdrift.

Disse representerer de fleste kontinenter og et stort antall land.

Denne gangen var det dessuten nødvendig å stenge registreringen for selgere flere måneder før arrangementet, og det er en ganske omfattende venteliste av aktører som ønsket å delta.

Også interessen på kjøpersiden er god, både fra reisebyråer, turoperatører, eventselskaper og andre aktører som jobber med utgående reiseaktivitet.

— Likevel savner vi fortsatt noen aktører, og vi er stadig overrasket over hvor sene reaksjonene er fra denne gruppen av deltagere, sier Arne Sundt-Bjerck, som gjerne ønsker et enda sterkere engasjement fra den norske reisebransjen.

Denne gangen holdes TravelMatch i konferanselokalene til Telenor Arena, to etasjer over hallen der Reiselivsmessen åpner for bransje og publikum senere samme dag.

Nytt av året er et omfattende samarbeid mellom ulike aktører i bransjen, slik at det er etablert et eget konsept under betegnelsen Den Store Reisleivsdagen (www.reiselivsdagen.no), der aktivitetene til flere aktører er koordinert.

TravelMatch arrangeres for 5. gang, i regi av ANTOR Norway, Discover America, PATA Norway Chapter og Virke Reise Utland. Gjennom dette samarbeidet har det blitt etablert en profesjonell arena for den del av reisebransjen som jobber med reiser ut av Norge, og tidligere års arrangement har gitt mange positive tilbakemeldinger fra aktører som har knyttet nyttige kontakter.

Kommentarer