Etter flere måneder på tegnebrettet går nemlig første spadetak i bakken for å klargjøre til årets nyhet, «TRYLL»! Hvorfor den fikk akkurat det navnet, finner du ut når du setter utfor den nye, eventyrlige sklien i Bø Sommarland

(bildekilde: sommarland.no)

Den nye attraksjonen vil være nesten 160 meter lang, hvilket betyr at den er på lengde med én og en halv fotballbane. Nyheten bygges oppe ved Bøverstranda, slik at tilbudet utvides i øvre del av parken.

– Høydeforskjellen vil være på 16,43 meter og farten tilsvarer en medium sklie. Det vil si at den er barnevennlig og, avhengig av gjestens høyde, forventes det at barn ned i 6 års-alderen kan ta den. Av hensyn til barns sikkerhet blir høydekravet for å ta sklien 110 cm. Likevel er vi sikre på at den blir populær for både ungdom og lekne voksne også, sier administrerende direktør René Langeveld Sas.

Attraksjonen er den eneste av sitt slag, og det finnes under ti lignende i hele verden. Spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd. Filmklippene kan endres slik at overraskelsene blir nye for hver tur.

– Nok en gang introduserer vi en ny, stor og unik vannattraksjon som støtter opp under Sommarland sin filosofi om å ha det VANNvittig moro! Man må faktisk bare ta den selv for å oppleve magien, avslutter René.

Bø Sommarland åpner dørene til den 34. sesongen lørdag 9. juni og holder åpent helt til 19. august.

Kommentarer