TUIs karibiske nyhet Punta Cana er tilgjengelig fra Bergen, Kristiansand, Stavanger, Torp, Trondheim og Oslo, og inkluderer noen av verdens vakreste strender, all inclusive-hoteller, gourmetrestauranter og TUIs eksklusive hotellkonsept RIU. – Punta Cana er den ultimate drømmedestinasjonen. Her får man hoteller i verdensklasse og fantastisk vakre strender. Du kan ikke unngå å la deg rive med av den avslappede karibiske stemningen øya er så kjent for, sier Nora Aspengren som er kommunikasjonsansvarlig hos TUI i Norge.

17 hoteller rett ved stranden

Nora Aspengren (TUI/Star Tour)

Punta Cana har hoteller i verdensklasse og TUI tilbyr totalt 17 hoteller på øya, blant annet sine egne RIU-hoteller og TUI Sensimar. Reiselystne kan velge mellom alt fra overdådig luksus, badeland, gourmet all inclusive og swim-up rom til familiehoteller og hoteller kun for voksne. Samtlige hoteller ligger fra 0 til 400 meter fra stranden.

Golf, fiske og strandliv

Den Dominikanske republikk tiltrekker seg golfentusiaster fra hele verden, og Punta Cana har et bredt utvalg ulike golfbaner i det som kanskje er verdens vakreste terreng.

Utfluktsmulighetene er også mange, fisking, byvandring og dykking er noe av det man kan utforske på øya.

Den republikanske republikk hadde ca 6,5 millioner besøkende i 2016 og forventer ytterligere vekst av nordiske kunder i 2017.

Aktivitetskalender for 2017: DOMINICAN REPUBLIC ANNUAL EVENTS 2017

Fakta om TUIs tilbud i Punta Cana

  • Avreise i desember og januar 2017/2018
  • Avreise fra Bergen, Kristiansand, Stavanger, Torp, Trondheim og Oslo
  • Totalt 17 hoteller er tilgjengelig for norske kunder

Les flere saker om Den Dominikanske republikk HER 

Kommentarer