TUI Blue blir TUIs nye flaggskip og vil omfatte tre av selskapets hotellkonsepter; TUI Sensimar, TUI Family Life og eksisterende TUI Blue-hoteller. Hotellkonsolideringen er selskapets mest omfattende merkevareendring siden de byttet navn fra Star Tour til TUI i 2016. TUI har satt konkrete bærekrafts mål for samtlige hoteller i porteføljen.

Iberotel Sarigerme - Bildet viser TUI blue Seno Resort & Spa - Tyrkia
Fra TUI Blue Seno Resort & Spa i Tyrkia. Med lanseringen av hotellmerkevaren TUI Blue vil selskapet slå sammen tre eksisterende konsepter, med et mål å bli verdens største merkevare innen ferie og fritids segmentet med 100 egne hotell og et estimert belegg på én million gjester i året. Alle hoteller i TUI Blue-porteføljen kan bestilles fra 7. november, og er tilgjengelig for norske gjester fra sommeren 2020. (Bildekilde: TUI)

TUI Blue er merkevaren som vil huse tre av selskapets eksisterende hotellkonsepter; TUI Sensimar, TUI Family Life og eksisterende TUI Blue-hoteller. Disse vil fra 7. november hete TUI Blue — For Two, TUI Blue — For Families og TUI Blue — For All.

– Med denne konsoliderte merkevareporteføljen vil vi kunne imøtekomme behovene til våre lokale kunder, og samtidig forsterke vår globale tilstedeværelse betydelig. Styrken til våre eksisterende merker vil bli slått sammen under en merkevare. TUI Blue blir enda mer lokalt og autentisk, vi samarbeider tettere for mer bærekraftig turisme og gjestene våre vil fortsatt få det skreddersydde tilbudet de er vant til, sier Nora Aspengren, som er kommunikasjonsansvarlig for TUI i Norge.

TUI Blue — For Two, For Families and For All

TUI Blue tilbyr livsstils- og opplevelsesorienterte feriegjester et hotellprodukt tilpasset deres spesifikke behov og preferanser. TUI Blue er for voksne, familier og andre reisende som er interessert i lokal kultur og autentiske opplevelser. TUI Blue har tre kategorinavn; For Two, For Families og For All som vil gi tydelig veiledning til de reisende om hvilke hoteller som passer de best.

– Det at vi nå samler noen av hotellmerkevarene våre i en og samme portefølje betyr ikke at noe fjernes, heller at tilbudet oppdateres. Bamseklubben vil fortsatt være der, hotell kun for voksne tilbyr vi selvfølgelig også. Dette er først og fremst en merkevareendring og nytt oppdatert innhold, sier Aspengren.

TUI Blue — For Two

Hotellene som tidligere het TUI Sensimar, vil fra sommeren 2020 hete “TUI Blue- For Two”. Dette konseptet retter seg til reisende som er over 16 år, for par og de som reiser uten små barn. Her finner du alltid flotte bassengområder, spa, gode treningsfasiliteter og flere restauranter.

TUI Blue — For Families

TUIs 19 Family Life-hoteller blir nå “TUI Blue – For Families”. Dette er et av TUIs mest populære hotellprodukter og er skreddersydd for familier som reiser med barn i alle aldre. Konseptet inkluderer også

den berømte Bamseklubben, «Hangout» for tenåringer samt mange andre familievennlige alternativer. Alle disse tilbudene vil bli værende under det nye navnet.

TUI Blue — For All

TUI Blue-For All er hoteller for reisende som vil utforme ferien selv, oppleve reisemålets kultur og prøve smaker fra det lokale kjøkkenet. Også her får man et bredt treningstilbud, flotte bassengområder og moderne design.

Sustainable BLUE

Samtlige av hotellene som nå vil gå under merkevaren TUI Blue vil samlet jobbe for mer bærekraftig turisme. Initiativet som har fått navnet Sustainable BLUE, fokuserer på ti spesifikke områder hotellene skal jobbe med.

– Det å skape et moderne livsstilsmerke i denne størrelsesorden gjør det mulig for oss å jobbe sammen om felles oppgaver og samarbeide enda tettere for å nå våre bærekrafts mål. Derfor har vi satt ti felles mål for alle våre TUI Blue-hoteller. De inkluderer for eksempel tiltak for å spare vann, redusere karbonutslippet per gjest per natt og ikke minst redusere engangsplast, sier Anna Kiefer Sustainability Manager hos TUI Nordic.

Fakta om TUIs nye hotellmerkevare TUI Blue

  • Ved lansering vil merkevaren globalt omfatte 97 hoteller i 18 land, med et mål om 100 hoteller
  • TUI i Norden tilbyr 62 av disse hotellene i dag, samtlige hoteller vil tilbys innen kort tid

I hotellporteføljen tilbys det (for Norden):

  • 35 TUI Blue — For Two (tidligere TUI Sensimar)
  • 19 TUI Blue — For Families (tidligere TUI Family Life)
  • Åtte TUI Blue — For All (tidligere TUI Blue)

Les mer om nye TUI Blue HER

Flere saker om TUI finner du HER

Kommentarer