Reisekonsernet TUI har lansert en rekordstor økning i antall flyseter og forventer sterk vekst i flere av sine markeder. Selskapet vil tilby hele to millioner ekstra flyseter tilgjengelig for sine kunder i Storbritannia. Veksten tillater også ansettelse av kollegaer fra konkursrammede Thomas Cook.

Playa del Carmen i Mexico (bildekilde: tui)

– Vi øker nå kapasiteten vår betydelig i flere Europeiske markeder. Denne utvidelsen vil tillate oss å investere enda mer på vegne av kundene våre ved å utvide produktporteføljen og fleksibiliteten vi vet våre norske kunder ønsker, sier Nora Aspengren, som er kommunikasjonsansvarlig for TUI i Norge.

Tyrkia, Hellas og Kanariøyene

I Storbritannia er tilbudet utvidet med to millioner seter til feriefavoritter som Tyrkia, Hellas, Balearene, Kanariøyene, Egypt, Mexico og Florida.

TUI i Tyskland forventes ytterligere en halv million gjester, og de utvider dermed ferietilbudet til de viktigste feriemålene for tyske reisende, som Tyrkia, Hellas, Balearene og Kanariøyene. Nye hotellkontrakter er inngått og ytterligere forhandlinger pågår.

100 piloter og 200 kabinpersonale

TUI Airways har som mål å skape nye arbeidsplasser for over 100 piloter og over 200 kabinpersonale det neste året.

– Vi er takknemlige for at de ekstra flygingene vi nå setter opp gjør det mulig for oss å utvide teamet hos TUI Airways ytterligere. Hvert år ønsker vi nye piloter og kabinpersonale velkommen, og vi er ekstra stolte av å kunne tilby over 50 Thomas Cook-kapteiner muligheten til å bli en del av teamet vårt i TUI Airways allerede nå, sier Dawn Wilson, som er administrerende direktør i TUI Airways.

Flere saker om TUI finner du HER

Kommentarer