TUI utvider sommertilbudet fra Stavanger lufthavn i sommer og lanserer nå direkteruter til både Kos og Kroatia. Den greske øya Kos er tilgjengelig i juli og august, mens Kroatia er tilgjengelig fra juni til august.

TUI Blue Bellevue - Hotell- Kroatia
Utsikt fra TUI Blue Bellevue (Bildekilde: TUI Group)

– Det gleder oss at vi nå har et enda mer variert tilbud fra Stavanger. De nye destinasjonene, Kos og Kroatia, byr på ulike ferieopplevelser så her er det noe for alle. Både Kos og Kroatia har hatt sterk vekst de siste årene og vi har stor tro på at dette er feriesteder de reisende fra Stavanger vil sette pris på, sier Nora Aspengren som er kommunikasjonsansvarlig for TUI i Norge.

Kos for den aktive – Kroatia for den nysgjerrige

Den greske øya Kos byr på en god blanding avslapning og aktivitet – Kos har de siste årene blitt kjent for å appellere til dem som vil ha en utforskende ferie fra sykkelsetet, øyas nærmere 90 sykkelruter passer like godt for nybegynnere som for proffer. Øya byr naturligvis også på flotte strender, et variert hotelltilbud og det fantastiske greske kjøkken.

Vannsklie -TUI Blue Bellevue - Hotell- Kroatia
Vannsklie ved TUI Blue Bellevue i Kroatia (Bildekilde: TUI Group)

Kroatia seiler opp som en av nordmenns absolutte sommerfavoritter, og er skreddersydd for de som ønsker en solferie med et lokalt preg. Kroatia er fortsatt å anse som en relativt ung feriedestinasjon som byr på vakre strender, god mat og et moderne hotelltilbud. Den korte flyreisen gjør at Kroatia også er særlig populært blant barnefamilier.

Om TUIs nyheter fra Stavanger sommeren 2020:

Kos:

Kroatia (Istria):

  • Beregnet flytid fra Stavanger Lufthavn til Istria er 2t 30m
  • TUI flyr direkte fra Stavanger til Istria fra 6. juni 2020 til 12. august 2020
  • TUI tilbyr 23 ulike hoteller og 4 lokale reisemål
  • For familier: TUI Blue Bellevue
  • For voksne: Grand Park Hotel Povinj
  • Pris fra 6.998,- per pers

Flere saker om TUI finner du HER

Kommentarer