Usikkerheten rundt koronaviruset gjør at TUI nå tilbyr fri ombooking på nye sommer- og høstbestillinger. Reiseselskapet får stadig henvendelser fra kunder som på grunn av korona-viruset avventer sin feriebestilling, for å hjelpe med dette tilbyr TUI nye ombookingsregler fra og med i dag for alle charteravganger. De som ønsker det, kan nå endre sin bestilling uten omkostninger.

TUI- Illustrasjon - fri ombooking
TUI tilbyr nå fri ombooking på sommer- og høstreiser (Foto: TUI Group)

– Nordmenn vil reise på ferie, og trafikktallene våre viser at interessen er høy. Likevel er man naturlig nok avventende da man ikke vet hvordan koronaviruset vil påvirke en eventuell sommerferie. Vi tilbyr derfor fri ombooking på reiser i sommer- og høstsesongen, sier Nora Aspengren, som er kommunikasjonsansvarlig for TUI i Norge.  

Dette gjelder 

Nora Aspengren (tui.no)

Nye reisebestillinger gjort fra og med 10. mars med avgang mellom 1. april og 31. oktober vil få fri ombooking inntil 14 dager før avreise. Det betyr at man kan bytte destinasjon, hotell eller avreisetidspunkt uten ekstra omkostninger dersom man ønsker det.

Ordningen gjelder kun pakkereiser med charterfly og det kan gjøres én endring per bestilling.

Les mer om TUIs justerte vilkår HER

I tillegg til justerte regler for endring av reisen så oppfordrer TUI alle sine kunder til å følge med på myndighetenes anbefalinger.  

TUI er en av verdens største turoperatører med mer enn 70.000 ansatte og 27 millioner gjester årlig på mer enn 180 destinasjoner. 

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer