TUI tilbyr nå en egen COVID CARE-tjeneste til alle kunder som reiser i 2020. Tjenesten gjelder alle charterreiser fra og med i dag, og dekker blant annet testing og repatriering.

Volleyball på stranden i Spania (foto: ©otoerres)

Feriesalget hos TUI vokser etterhvert som verden langsomt åpner seg for utenlandsreiser. I takt med økende etterspørsel etter sommerferie i Hellas og Spania, øker også interessen angående reisesikkerhet og nødvendige forholdsregler.

Nora Aspengren (tui.no)

– Reiselysten er der, og det meste av sommerens reiser er allerede utsolgt. Forståelig nok har kundene våre mange spørsmål om hvordan det er å reise nå. Vi har iverksatt ekstra tiltak for å sikre en trygg og komfortabel ferie på alle våre destinasjoner, og nå inkluderer vi også denne spesielle Covid 19-dekningen for alle som reiser i 2020. Det er viktig for oss at kundene våre vet at vi vil ta vare på dem uansett hva som skulle skje, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Om TUIs COVID CARE

• COVID CARE gjelder alle pakkereiser med charterfly fra i dag til 31. desember 2020 og skal brukes sammen med vanlig reiseforsikring.

• COVID CARE er uten ekstra kostnad og blir automatisk inkludert i hver bestilling, både eksisterende og nye bestillinger.

• COVID CARE dekker kostnader ved testing, medisinsk hjelp eller hjemsendelse hvis medisinsk nødvendig knyttet til Covid 19.

• Hvis kunder blir bedt om å isolere seg, vil beskyttelsen dekke oppholdet og ny hjemreise.

• TUIs COVID CARE er et tillegg til personlig reiseforsikring, det er ikke en erstatning.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer