Finnair var blant vinnerne i Travelers ‘Choice™ -kategorien «Major Airline Europe», da TripAdvisor kåret verdens beste flyselskap. – En viktig anerkjennelse, sier det finske flyselskapet.

Robert Lönnblad (bildekilde: Finnair)

– Vi setter veldig stor pris på denne anerkjennelsen. Vi vet at andre reisende sine vurderinger spiller en viktig rolle når man planlegger en reise, og hvilket flyselskap man skal reise med. Vi har gjennom 94 år gjort ting på den nordiske måten, og punktlighet og pålitelig er viktig for oss — fordi vi vet at det er viktig for reisende. Anmeldelser er ikke minst viktig for utviklingen av kundeservice. Hver passasjer som flyr med Finnair skal møte en personlig og vennlig besetning i alle kontaktpunkter, sier Robert Lönnblad, som er sjef for Finnair Skandinavia.

TripAdvisors kåring er basert på kvantiteten og kvaliteten på vurderinger av flyselskaper verden over, i løpet av en 12-måneders periode, og er helt og holdent basert på det TripAdvisors brukere har registrert.

På listen over de beste selskapene i kategorien «Major Airline Europe» er det ingen andre nordiske aktører med like høy rangering som Finnair.

– Vi jobber hele tiden for at reisen skal bli så komfortabel som mulig og kommer stadig med nyheter, som serviceelementer inspirert av våre nordiske røtter, og investeringer i digitale innovasjoner. Vi utvider rutenettverket vårt, og streber etter å være de beste på service, kvalitet og kundetilfredshet — også i fremtiden, sier Lönnblad.

– Vi er begeistret over å anerkjenne det globale TripAdvisor-fellesskapets favorittflyselskaper, og hedre de som gir den aller beste fly-opplevelsen — fra alle verdens hjørner, inkludert Finnair, sier Bryan Saltzburg, senior vice president og daglig leder for TripAdvisor Flights.

– I takt med at flyindustrien introduserer nye produkter og et bredere utvalg av tilbud ombord, oppsøker forbrukerne de selskapene som leverer verdi og kvalitet. Travelers ‘Choice-prisen for flyselskaper anerkjenner de selskapene som overgår passasjerenes forventninger og som har mottatt toppkarakter fra reisende.

Finnair har vunnet flere andre priser i år: Travel & Leisure magazine i Kina har tildelt Finnair Best Business Class Award, og i TTG China Travel Awards ble

Finnair valgt som det beste europeiske flyselskapet for tredje året på rad.

Se alle Travelers Choice-vinnerne HER (ekstern lenke)

Business Class på Finnairs nye Airbus A 350 XWB (bildekilder: finnair.fi/airbus.com)

Kommentarer