Over 4000 reisende lot seg friste av barnefri ferie i utsøkte omgivelser og besøkte Sunprime Hotels, Vings skreddersydde hotell for voksne, i Hellas forrige sommer. Nesten like mange har allerede bestilt neste års Sunprime-opphold!

 Sunprime Miramare Beach på Rhodos (Ving.no)

Sunprime Miramare Beach på Rhodos (Ving.no)

De voksnes favoritt

Hva passer vel bedre enn å dra på kjærestetur til kjærlighetsgudinnen Afrodites fødested?

Vings Sunprime Platanias Beach på Kreta og Sunprime Miramare Beach på Rhodos er blant gjestenes absolutte favoritthotell, begge med en score på 4,7 (av 5). Rangeringen er basert på svar fra besøkende sommeren 2014.

Tilbakemeldingene på TripAdvisor tyder også på at dette er hotellene du bør besøke for et romantisk ferieopphold i Hellas. Sunprime på Rhodos er rangert som nr. 21 av 121 hotell i sitt område, og Sunprime på Kreta mottok i år TripAdvisors Certificate of Excellence.

– Sertifikatet betyr at hotellet jevnt over har fått gode tilbakemeldinger fra gjester over en lengre periode. Det er et kvalitetstegn mange lar seg overbevise av når de leter etter et bra hotell, sier Sophie F. Damsund, PR-ansvarlig i Ving.

Sophie F.  Damsund (ving.no)

Sophie F. Damsund (ving.no)

Fordi dere fortjener det

Det er ikke rart at gjestene på Sunprime Hotels er fornøyde.

– Sunprime-konseptet er skreddersydd for romantiske ferier, og et utmerket valg om man ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen, forklarer Damsund.

Hotellene lar dere nyte spabehandlinger, dere kan slumre hånd i hånd på stranden like ved, fråtse i greske herligheter på restaurantene, få ut litt energi med gratis trening med SATS ELIXIA — eller så kan dere bare nyte hverandre i myke badekåper på de fint innredede hotellrommene.

Alle hotellene har 16-års aldersgrense og minst fire vinger.

Par på romantikkferie i syden (ving.no)

Par på romantikkferie i syden (ving.no)

Kommentarer