Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen. Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

– All ære til knitrende peis og koselig stemning, men vi vet at det nå er mange som drømmer om å få reise på ferie igjen og lengter etter late dager på stranden. Når vi nå ikke kan komme oss til et ferieparadis, må ferieparadiset komme til oss. TV-reisen, hvor feriefølelsen strømmer ut fra TV-skjermen hjemme, med flere timers bølgeskvulp, solnedgang og vakre strender, er en hverdagsflukt på sitt beste. TV-reisen er også den beste nedtellingen til en reise du har bestilt og den kan nytes både på hjemmekontoret og i stuen, sier Ingrid Osa, Brand Manager i Ving.

Vings TV-reise er laget i samarbeid med det danske reklamebyrået Robert/Boisen & Like-minded, som blant annet stod bak den oppmerksomhetsskapende og prisvinnende reklamekampanjen «Do it for Denmark» for Vings danske søsterselskap Spies.

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

TV-reisen - Ving - Video - Youtube
Fra Vings “TV-reisen” på Youtube (Bildekilde: Vinggruppen)

Kommentarer