Tyrkiareiser lanserer direkteflyvninger med Widerøe mellom Trondheim og Antalya i 2019. COO Anders Lindström er positiv til neste års sesong. - Etterspørselen etter reiser til Tyrkia øker, noe vi ser både på salg og trafikk på nettsidene våre. Dette gjør det naturlig å øke utvalget avreisebyer, og vi er glade for å nå kunne frakte trøndere direkte til Tyrkia, sier Lindström.

I tillegg til avreiser fra Trondheim, har Tyrkiareiser også annonsert at det blir turer fra Oslo, Bergen, Kristiansand og Haugesund i 2019.

Les også: Widerøe flyr Tyrkiareiser-gjester i splitter ny jet (april 2018)

Flere nyheter på vei

Tyrkiareisers hjemmesider ligger det nå ute et utvalg hotell og flyavganger for 2019. Lindström forklarer at det er mer i vente, og at det er en rekke nyheter på vei.

– En del av reisene for neste år er nå i salg men vi har absolutt ikke lagt ut alle avreisebyer-, datoer og hoteller enda. Programmet er fortsatt under produksjon så vi håper kundene følger med på nettsidene, i nyhetsbrev og i sosiale medier i tiden som kommer.

Etter en nedgang i antall reisende i årene 2015-2016, tyder alt på at Tyrkia er på vei tilbake som nordmenns feriefavoritt.

Les mer om Tyrkiareisers program for 2019 HER – Flere saker om Tyrkiareiser finner du HER

Kommentarer