Tyrkiareiser mer enn dobler kapasiteten i 2019 sammenlignet med 2018, og flyr fra åtte ulike avreisebyer i Norge. – Etterspørselen på reiser til Tyrkia fortsetter å øke og vi er glade for å kunne utvide tilbudet ytterligere, sier salgssjef Levent Pandir.

Fra Alanya (Foto: Malin Eriksson / Tyrkiareiser)

I 2018 tilbød Tyrkiareiser flyvninger fra fire avreisebyer: Oslo, Bergen, Kristiansand og Haugesund. I 2019 er det i tillegg satt opp flyvninger fra Trondheim, Torp, Ålesund og Stavanger. I tillegg økes kapasiteten i 2019 med mer enn 50 prosent sammenlignet med 2018.

– Utvidelsen av programmet er et resultat av økt interesse og etterspørsel. Dette gjelder også for vårt søsterselskap Turkietresor i Sverige. Det er selvsagt veldig godt å se at Tyrkia er tilbake i varmen som feriefavoritt, spesielt siden vi spesialiserer oss på destinasjoner på Antalyakysten, sier Levent Pandir.

Les også: Widerøe flyr Tyrkiareiser-gjester i splitter ny jet (april 2018)

Nye avreisebyer og flere flyvninger

I 2019 kan trønderne fly direkte til Antalya både vår, sommer og høst: fra 18. mai til 12. oktober blir det lørdagsflyvninger fra Værnes.

Les også: Tyrkiareiser lanserer direkterfly fra Trondheim (september 2018)

På østlandet fortsetter flyvningene fra Oslo, og i tillegg blir det høstreiser fra Torp, Sandefjord. Som i 2018 blir det  flyvninger fra Kristiansand og Haugesund på vår- og høstparten, og Haugesund får i tillegg avreiser i sommerferien. Det blir også et mindre antall høstferiereiser fra Ålesund og Stavanger.

– Vi forsøker å se an etterspørselen fra foregående år når vi setter opp flyprogrammet. I 2019 blir det blant annet ekstra reiser i høstferien, siden vi opplevde spesielt stort trykk i denne perioden, sier Levent Pandir.

Flere får oppleve Antalyakysten

Anders Lindström, COO ved Tyrkiareiser, er glad for den positive utviklingen i etterspørsel for reiser til Tyrkia.

– Med et utvidet flyprogram ser 2019 lovende ut. Dette betyr at enda flere får muligheten til å oppleve alt Antalyakysten har å by på.

Med økningen i både kapasitet og avreisebyer har Lindström god grunn til å være optimistisk.

– Vi gleder oss og håper enda flere gjester vil reise med oss, og oppdage vakre Tyrkia når vi starter opp igjen til våren, avslutter han.

Les mer om Tyrkiareiser HER og Turkietresor i Sverige HER

Les mer om Tyrkiareisers program for 2019 HER – Flere saker om Tyrkiareiser finner du HER

Kommentarer